LAURA BRETAN, revelația mondială a anului, va cânta la Iași

laura-bretan

LAURA BRETAN, revelația mondială a anului la America’s Got Talent“, va cânta la Iași în calitate de ambasador Star of Hope Romania. Joi, 15 decembrie 2016, ora 17.30, Teatrul ”Luceafărul” Iași.

”IMPREUNA ÎN LUMEA MEA ȘI-A TA” este campania pe care o lanseaza azi, 22 noiembrie 2016,  Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași. Campania se deruleaza în perioada 15 noiembrie – 20 decembrie 2016 și are drept scop sensibilizarea și informarea comunității privind problemele cu care se confruntă copilul cu dizabilități dar și părinții acestuia.

LAURA BRETAN, fetița cu voce de înger care a uimit o lume întreagă, este noul Ambasador Star of Hope România și va susține campania printr-un concert caritabil la Iași, in beneficiul copilor cu dizabilități, în cadrul Galei pentru Copiii și Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, ora 17.30, la Teatrul Luceafărul din Iași.

LAURA BRETAN: ”Pe 15 decembrie, voi fi la Iasi, alături de Fundatia Star of Hope Romania. Voi cânta cu tot sufletul meu pentru copiii cu dizabilități. Vă invit să fim ”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI A TA”, pe 15 decembrie, să le arătăm că ne pasă și că viața poate fi frumoasă! Abia aștept să ne vedem la Iași!

Alături de Laura Bretan, în concert vor cânta si membrii trupei PROCONSUL.

Devenită deja tradiție, Gala are scop caritabil, achiziționarea biletelor înseamnând sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie pentru 325 de beneficiari ai Fundației Star of Hope Romania. La eveniment vor fi prezente Excelența Sa dna Anneli Lindahl Kenny, Ambasador al Regatului Suediei în România, si peste 300 de personalități din mediul public și privat din România, Europa și S.U.A.

Gala va fi transmisă LIVE atât pe tv de către TVR Iași cât și pe internet. Concertul caritabil va fi susținut și de partenerii Star of Hope International Suedia, Norvegia, S.U.A, dar și de membrii Federației Organizațiilor de părinți care au Copii cu dizabilități (19 Asociații de părinți din întreaga țară).

Campania ”Împreună în Lumea Mea și-a Ta” are scopul de a schimba atitudini, mentalități, percepții legate de copilul cu dizabilități și familia acestuia.    În cadrul campaniei vor avea loc doua evenimente majore:

  • Celebrarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități prin împodobirea Bradului ”Steaua Speranței și Solidarității” (acțiune devenită deja tradiție) – pe 5 decembrie 2016, ora 11.30,in fața Primăriei Iași
  • Gala pentru Copii si Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania.

Prin aceste evenimente ne dorim să celebrăm persoanele cu dizabilități care au fost și sunt modele pentru comunitate (campioni paralimpici, speakeri, traineri, coregrafi, studenți, compozitori) cât și schimbarea atitudinii comunității față de problematica copilului cu dizabilitate.

Fundația  Star of Hope Romania mulțumește sponsorilor și partenerilor care au înțeles cât de importantă este implicarea comunității în susținerea celor aflați în nevoie și ce înseamnp cu adevărat ”IMPREUNA ÎN LUMEA MEA ȘI A TA”

INFO

Fundația „Star of Hope”

Web: www.starofhope.ro

FB: www.facebook.com/starofhope

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: