Last Rooftop Party of the Year

last-rooftop-chase-the-sun

Chase the Sun Events  da startul toamnei si urmatorului sezon de petreceri printr-un nou eveniment. Cu un soundsystem solid, ca de obicei, si un line-up pe masura, va invita pe data de 7 Octombrie 2016 la ultimul Rooftop Party de anul acesta, la complexul Palas, alaturi de Blanilla, Inflex, Grid, Agmantav, Evolve,Keeble Decypher si Micro.

Obiectivul Chase The Sun Events este de a oferi publicului local şansa de a participa în mișcarea cultural-urbană şi de a pune oraşul Iaşi pe harta europeană a evenimentelor muzicale de top.

Angel Rusu aka Blanilla este unul dintre cei 8 titani ce vor urca pe șcena Chase The Sun, unde ne va încanta cu ritmurile sale de BreakBeat și Drum’N’Bass. Blanilla este unul dintre cei mai mari producători din Romania, împărțind șcena cu artiști recunoscuți internațional cum ar fi Groove Armada, Stanton Warriors, Aquasky, Jay Cunning, Mesmer, James Lavelle, Sven Vath, General Midi și Tiesto la diferite festivaluri precum Electric Castle, TM Base, 48h și Summer Break. Acesta este cel mai nou membru al casei de discuri Sound Of Habib, colaborând cu V.I.M Records și Kindcrime Rec.

Partenerul principal in realizarea acestui eveniment este College Bar & Grill. Atentie: va exista un lounge special-pregatit pentru voi cu beer-pong, fusbal si multa distractie!

LINEUP 

Hosts: MC Kamikaze, Mos Martin [Chase The Sun Crew]

BILETE

Primele 100 bilete: 25 lei. Urmatoarele: 30 lei.

INFO

Chase The Sun Events

www.facebook.com/Chase.the.sun.iasi

PE ACEEASI TEMA:

DJ Ellis Sexton @Skin Music Lounge

5 mai electronist

A Gentleman’s Tale @Skin Social Summer Edition

Johnnie Walker Black Label – Keep Walking!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Start-up your future cu BEST Summer Courses!

Tura de cicloturism in familie, la Dobrovat, 1 iulie 2017

SHORT FILM FACTORY aduce filme cu intrare liberă în 30 de orașe

Caravana de fotografie //SECVENTE 2017 ajunge la Iasi

Scrie un comentariu: