LaScarpa – un nou brand de încălţăminte la Iulius Mall Iaşi

la-scarpa-magazin-iasi-foto-deschidere-2014

Vineri, 12 septembrie 2014, la Iulius Mall s-a deschis primul magazin din Iaşi al brandului de încălţăminte şi marochinărie LaScarpa. Situat la etajul întâi al mall-ului, LaScarpa oferă colecţii de încălţăminte pentru femei şi bărbaţi, atent selectate, într-o gamă extinsă şi pentru ocazii diverse.

În cei peste 17 ani de prezenţă pe piaţă, LaScarpa a dezvoltat o reţea de distribuţie la nivel naţional şi colaborează cu designeri de la case de modă italiene pentru realizarea modelelor. Prin articolele de încălţăminte şi marochinărie pe care le comercializează, LaScarpa evidenţiază rafinamentul feminin şi eleganţa masculină.

Colecţia de toamnă – iarnă subliniază tendinţele sezonului şi include o gamă business, una elegantă şi una casual, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Din recomandările pentru doamne nu lipsesc pantofii, botinele şi cizmele, cu forme, tocuri şi culori variate. Predomină pielea naturală, cea ecologică şi lacul. Tonurile preferate sunt griul, maroul, dar şi negrul, roşul eclectic şi albastrul. Cristalele, fermoarele, cataramele şi accesoriile metalice, aplicate pe pantofi sau pe tocuri, sunt ornamentele care accesorizează încălţările.

Nu sunt uitaţi nici bărbaţii, care pot găsi în magazinul LaScarpa modele de pantofi şic, potriviţi pentru ocaziile deosebite, dar şi încălţăminte casual.

Pentru a sărbători inaugurarea magazinului din Iulius Mall, în acest week-end, LaScarpa îi întâmpină pe clienţi cu o promoţie de 10% la toate produsele.

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: