Lasa-ti numele pe CD-ul The Wax Road

The-Wax-Road-Indiegogo

Băieții din The Wax Road se țin de cuvânt, și iată că azi lansează primul video despre unul din produsele pe care le oferă în campania lor de colectare de fonduri și anume despre CD. Aici vei afla de ce, fiind în secolul 21, înconjurați de digital, băieții au decis să meargă și pe varianta clasică, punându-și muzica pe CD.

Campania lor lansată pe platforma internațională indiegogo, este una convenabilă atât pentru trupă cât și pentru susținătorii ei. În functie de suma donată, aceștia se pot bucura de pachete speciale ce conțin de la stickere, felicitări cu autografe, albumul digital până la tricouri, accesorii din piele, CD-uri și chiar șansa de a le fi alături în următorul videoclip.

Un detaliu important este că toți cumpărătorii pachetelor ce includ CD-ul fizic își vor găsi numele pe coperta acestuia. Pe parcursul campaniei, membrii trupei vor veni și cu alte materiale video despre alte produse cu marca The Wax Road, dar până atunci haideți să privim spotul pregătit de ei.

The Wax Road este o tânăra trupă din Republica Moldova, fondată în anul 2013 de Dan Timofei (Voice & Lead guitar) și Victor Ceban (Drums), cărora li se alătură și Ion Tiuticov (Rhythm guitar), toți trei find elevi ai aceleiași școli de muzică.

Formația se conturează când Cristi Budac (Bass guitar) acceptă să facă parte din trupă. Astfel, pe 1 decembrie 2013, după doar 3 zile de repetiții, The Wax Road evoluează pentru prima dată, la un concurs din Chișinău, unde ocupă locul întâi. De apreciat find faptul că în juriu se afa şi Igor Dînga (producătorul formației Zdob și Zdub). Această performanţă a constituit un impuls puternic pentru tinerii artiști, astfel încât, foarte curând trupa debutează cu primele piese în cadrul unor mici concerte locale.

În primăvara anului 2014, The Wax Road evoluează la festivalul ”Drum Day Ungheni”, organizat de Iaroslav Cojocaru și toboşarul Pezza Boutnari. Impresionat de prestaţia formaţiei, în vara aceluiași an, Iaroslav Cojocaru se hotărăște să conlucreze şi să susţină trupa, el find cel care se ocupă de managementul și promovarea formaţie.

În paralel cu producţia noilor piese, The Wax Road continuă să evolueze la mai multe concerte naționale și internaționale. La nivel național participă la ”PRUT Fest” (pe o scenă cu Alternosfera și Subcarpați), ”Bostaniada” organizat de JurnalTV, la evenimante organizate de Cool Radio și Pot Music. Iar la nivel internațional merg în Germania, participând la ”Drum Day Humburg”.

Un sound clasic dar cu aromă proaspătă”, astfel caracterizează băieții din The Wax Road albumul de debut, care urmează să apară cât de curând (2016). Albumul va conține 10 piese, în stil Blues-Rock, Hard-Rock și Rock’n Roll, iar totul devine clar cînd vorbim despre tendințe. Sunt pasionați de muzica anilor ’60-’70, infuiențele de bază find trupele legendare ca Led Zeppelin, Jimi Hendrix Experience, Pink Floyd, Guns’n Roses și alți

INFO

The Wax Road

Web: thewaxroad.com

E-mail: thewaxroad@gmail.com

Instagram: www.instagram.com/thewaxroad

Facebook: www.facebook.com/thewaxroad

Twitter: twitter.com/thewaxroad

YouTube: www.youtube.com/c/thewaxroad

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: