Lăpușneanu Jam Session #2

Anul trecut pe vremea asta, a avut loc #LapușneanuJamSession. Un eveniment care a fost făcut pentru și despre artiștii ieșeni și care a avut ca scop exprimarea liberă prin muzică, aducând zâmbete și voie bună publicului care a fost prin treacăt si ne-a ascultat.

Anul acesta, Jam-ul se mută pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, mai exact pe esplanada Cub. Printre artiștii care vor fi prezenți să vă cânte si să vă incânte vor fi și: Alexandru Hobincu – percuție, Vlad Minea – bas, Vlad Ciolan – chitara, PhaT Beatbox – loopstation. Mai mulți artiști locali vor fi anunțați in zilele ce urmează.

Nu ne mai rămâne decât să vă dăm intâlnire duminică 25 Iulie, incepând cu orele 16:00, pe Bvd Ștefan cel Mare și Sfânt pentru o după amiază intre prieteni!

Pentru că ne dorim ca toată lumea să se simtă bine și să fie in siguranță, rugăm persoanele care vor să vină să ne asculte, să respecte toate normele de siguranță impuse de către autorități. Să aveți o mască și eventual dezinfectant la voi, să nu se formeze grupuri mai mari de 6 persoane și să incercăm pe cât posibil să menținem minimul de distanțare socială.

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: