Lansari la Avant-Garde: “Jurnalul unui pusti IV” si “Insemnarile unei pustoaice”

* vineri, 25 noiembrie, de la ora 17.00 * libraria Avant-Garde (strada Lapusneanu, nr. 16)

Dragi copii, stiindu-va nerabdatori sa aflati ce a mai facut Greg, va asteptam sa va bucurati de cel mai nou volum din seria Jurnalul unui pusti: Caldura mare.

Jurnalul unui pusti se afla in topul celor mai bine vindute carti al revistelor New York Times, USA Today si Publishers Weekly

Cel de-al patrulea volum al seriei care i-a cucerit pe pustii din toata lumea revine cu si mai multe aventuri, poante si desene, garantind ca nici cei mai reticenti cititori nu-l vor lasa din mina. E vacanta de vara – vremea e perfecta si toti pustii au iesit afara la joaca. Unde să fie oare Greg Heffley? In casa, cu jaluzelele trase, distrindu-se cu jocuri video. Dupa cum spune el insusi, Greg este genul de copil caruia ii place sa stea mai mult in casa, asa ca acum are ocazia sa-si petreaca vacanta perfecta: fara reguli, fara responsabilitati. Mama lui are insa o cu totul alta parere despre vacanta ideala si planifica o multime de activitati in aer liber si de iesiri “in familie”. Cine va cistiga? Va reusi oare noul membru al familiei Heffley sa schimbe totul?

Tot atunci, va asteptam cu un nou titlu tradus in limba romana, care a detronat in topuri Jurnalul unui pusti: primul volum din Insemnarile unei pustoaice- Povestiri dintr-o viata nu chiar atit de fabuloasa.

Acest jurnal ii apartine lui

Nikki J. Maxwell

INTIM SI CONFIDENTIAL

Daca-l gasiti, va rog sa mi-l returnati!

Gasitorului recompensa!

(Nu trageti cu ochiul!!)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: