Lansarea volumului „Fratele mut. La nord apa e curata” de Vlad A. Gheorghiu

lansare-de-carte-palas-librarium-fratele-mut-la-nord-apa-e-curata-afis-iasiJoi, 12 decembrie, de la ora 19.00, la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), va avea loc lansarea volumului Fratele mut. La nord apa e curata de Vlad A. Gheorghiu.

  • Alaturi de autor, sunt invitati: criticul literar Doris Mironescu si poetii: Bogdan Federeac si Matei Hutopila.

„Mi se pare ca Vlad A. Gheorghiu si-a aflat drumul. Treaba lui ca prefera sa calatoreasca pe un tais de cutit! In viziune ardeleneasca, ii doresc sa fie cutitul lung cat Ecuatorul!” (Ion Muresan)

„Vlad A. Gheorghiu este un tanar poet gata format, care isi cunoaste pe de rost mestesugul si-l practica cu eleganta. Mobil, alert si (auto)ironic, el isi exerseaza in volumul de fata virtuozitatea, inventand situatii poetice neobisnuite, scene curioase („scene de vanatoare cu raluca”), metafore inedite, ba chiar, in ciclul final intitulat „retro”, o serie de savuroase pastise fara adresa. Vlad A. Gheorghiu probeaza in poeziile sale tot felul de experiente si de moduri expresive ca pe o serie de masti in adevarul carora nu crede. Dar titlul abstract si simbolic al volumului sau, vorbind despre mutenie si despre nord, anunta o questa poetica ambitioasa.” (Doris Mironescu)

Vlad A. Gheorghiu s-a nascut la 14 ianuarie 1992 la Piatra-Neamt. Student la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi, la „litere”. Debut in 2011, in revista Tribuna, girat de Ion Muresan. A publicat grupaje de versuri in FamiliaConvorbiri literareEuphorionVersoContaHyperionPoeziaArges.

INFO

www.facebook.com/librariaavantgarde.iasi

www.librariumgrup.ro/avantgarde

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: