Lansarea volumului „Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu

Christescu_ok_tipar

Vineri, 9 octombrie 2015, ora 18:00, în cadrul librăriei Cărturești din Palas Mall Iași, va avea loc evenimentul de lansare al volumului „Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu, apărut la Adenium. Vor participa: Adrian Christescu, Bogdan Ulmu, Mihai Vacariu și Daniel Șandru, director editorial Adenium.

Volumul este un roman captivant cu un personaj principal carismatic. Virgil nu este un supererou și nici un asasin plătit. El este, pur și simplu, un bărbat puternic, înzestrat cu o structură fizică de fier și cu un mental deplin echilibrat, un soldat perfect antrenat în misiunile din teatrele de război apărute în Europa la sfârșitul secolului trecut. Un maestru al supraviețuirii în condiții cumplite, un luptător implacabil pentru apărarea cu orice preț a principiilor care ar trebui să ne călăuzească oricând, oriunde.

Adrian Christescu s-a născut în 1968 în Târgu Mureș. A absolvit Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” (1986), a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din Iași (1988 1993) și pe cele ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” (2004 2008). Din 1992, a lucrat în vânzări pentru diverse societăți comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. A colaborat în calitate de editorialist la Ziua de Iași (2006 2007), după care și a continuat activitatea publicistică pe blogul personal. Volumul său Trofeul (povestiri, 2011) a primit premiul pentru debut în proză la Salonul Internațional de Carte din Iași.

Lansarea va avea loc vineri, 9 octombrie 2015, ora 18:00, în librăria Cărturești din Palas Mall Iași. La eveniment vor participa: Adrian Christescu, Bogdan Ulmu, Mihai Vacariu și Daniel Șandru, director editorial Adenium.

INFO

Editura Adenium

Web: www.adenium.ro

FB: www.facebook.com/AdeniumPrint

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: