Lansarea volumului “Calatorii prin Univers” – Casa Cartii

Stefania Andra Simionescu, designer vestimentar si economist, va invita la evenimentul de lansare a cartii “CALATORII PRIN UNIVERS”, (vol. I, Editura Sedcom Libris 2011).

Evenimentul va avea loc la Casa Cartii, et. 2 (B-dul Stefan cel Mare si Sfant nr. 67), vineri, 26 august, incepand cu ora 17.00.

Lucrarea se adreseaza atat celor care se afla in deruta sau si-au pierdut credinta in Divinitate, cat si celor care sunt initiati in tainele spiritualitatii, dorindu-si in acelasi timp sa evolueze.

Volumul marcheaza debutul colectieiCALATORII PRIN UNIVERS” dedicat lumii create de Divinitate. Increderea si credinta reprezinta vehicolul catre viata eterna, dar si mijlocul de a putea realiza “CALATORII PRIN UNIVERS” vizitand alte Fiinte Vii si dimensiuni material-energetico-eterice ale Universului.

Cu ajutorul formelor geometrice precum patratul, cercul, spirala, triunghiul, piramida triunghiulara, piramida patrulatera – Piramida Intelepciunii, sunt prezentate posibilitati de calatorii mentale in timp si catre alte spatii din Univers ca o alta forma de informare si evolutie spirituala, inclusiv calatorii care se pot realiza cu corpul fizic.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: