Lansarea volumului “Calatorii prin Univers” – Casa Cartii

Stefania Andra Simionescu, designer vestimentar si economist, va invita la evenimentul de lansare a cartii “CALATORII PRIN UNIVERS”, (vol. I, Editura Sedcom Libris 2011).

Evenimentul va avea loc la Casa Cartii, et. 2 (B-dul Stefan cel Mare si Sfant nr. 67), vineri, 26 august, incepand cu ora 17.00.

Lucrarea se adreseaza atat celor care se afla in deruta sau si-au pierdut credinta in Divinitate, cat si celor care sunt initiati in tainele spiritualitatii, dorindu-si in acelasi timp sa evolueze.

Volumul marcheaza debutul colectieiCALATORII PRIN UNIVERS” dedicat lumii create de Divinitate. Increderea si credinta reprezinta vehicolul catre viata eterna, dar si mijlocul de a putea realiza “CALATORII PRIN UNIVERS” vizitand alte Fiinte Vii si dimensiuni material-energetico-eterice ale Universului.

Cu ajutorul formelor geometrice precum patratul, cercul, spirala, triunghiul, piramida triunghiulara, piramida patrulatera – Piramida Intelepciunii, sunt prezentate posibilitati de calatorii mentale in timp si catre alte spatii din Univers ca o alta forma de informare si evolutie spirituala, inclusiv calatorii care se pot realiza cu corpul fizic.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: