Lansarea revistei “J”, la Cafeneaua Acaju

 

Duminica, 27 noiembrie, incepand cu ora 18.00, Acaju pune punctul pe “J”, odata cu lansarea revistei, un proiect ce isi propune sa adune idei si pasiuni ale tinerilor din Iasi si sa le expuna intr-un mod aparte prin continut si grafica.

Revista a pornit de la ideea ca sunt multi tineri aproape de noi cu diverse preocupari: design, foto, video, muzica, film, lectura, care au ceva deosebit de spus. Am inceput din vara cu o lista lunga si entuziasta. Tot atunci, prin Buena Revista Social Club, Cafeneaua Acaju a dat ocazia tuturor celor cu idei sa isi manifeste gandurile pe hartie  si astfel sa arate cat de usor este sa fii tiparit intre doua coperti de revista. In continuare, invitatia ramane valabila. Revista “J” este de fapt scrisa si realizata impreuna cu toti cei care sunt dispusi sa se implice si sa dovedeasca ca au pasiuni. Punem astfel punctul pe “J” si aratam ca se pot face lucrurile altfel: independent, creativ, implicat.

“Desi nu am bifat tot ce ne-am propus din acest prim numar, lansam revista cu speranta ca in numerele viitoare vom concretiza si restul. E de bine ca nu am pierdut esenta si suntem mandri de ce a iesit. In pagini ai sa citesti despre oamenii pe care poate ii stii, dar nu ii cunosti. Prin cele cateva randuri scrise despre ei sau chiar de ei, i-am surprins in alta ipostaza decat cea de client.  Ii poti cunoaste si tu odata cu lansarea, precum si din paginile revistei. Te asteptam duminica, 27 noiembrie, incepand cu ora 18.00, la Acaju, ca niste gazde primitoare, cu bunatati, proiectii autohtone si muzica live.” – Andreea Ghiban, coordonator proiect.

 

Conceptul revistei este sustinut si de concursul lansat de cafeneaua Acaju. “Surprinde esenta Acaju” printr-o fotografie pe care o aduci duminica, 27 noiembrie, la lansare si primesti un cocktail savuros. Toate fotografiile vor fi expuse iar cea mai buna va fi recomandarea pentru ca autorul ei sa devina fotograf in urmatorul numar al revistei.

Revista “J” este un proiect independent marca Acaju. Va fi distribuita gratuit, atat la Cafeneaua Acaju cat si in cadrul evenimentelor sociale si culturale din Iasi prin intermediul partenerilor sai.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: