Lansarea numarului special februarie-martie al revistei TIMPUL

Sâmbătă, 15 martie, de la ora 15.00, la Librăria Cărturesti Palas Mall, sub titulatura „TIMPUL fiintează. De 138 de ani”, va fi lansat numărul special, dublu (179-180, februarie-martie 2014), prilejuit de aniversarea a 138 de ani de la aparitia publicatiei.

La eveniment sunt invitati prof. univ. dr. Daniel Condurache, scriitorul Radu Vancu si criticul literar Dragos Varga, discutiile vor fi moderate de Daniel Sandru, directorul revistei TIMPUL, iar atmosfera va fi animată de un moment muzicalsustinut de Artes Quartet.

Veti avea surpriza unui nou design editorial si a unui sumar extrem de bogat. Veti putea citi despre campania „E timpul lui Enescu”, initiată de pianista Raluca Stirbăt si sustinută de revista culturală TIMPUL, destinată restaurării casei memoriale „George Enescu” de la Mihăileni, judetul Botosani. Campania va fi extinsă la nivel national si va avea în vedere numeroase alte case memoriale aflate în paragină.

O altă noutate este aparitia paginii POLIS, care promite dezbateri pe teme de actualitate din spatiul public si intelectual.

În premieră, veti putea citi un fragment de roman aflat în curs de aparitie purtând semnătura lui Dan C. Mihăilescu si un interviu cu actrita Olimpia Melinte, nominalizată anul acesta la Premiile Goya din Spania, pentru dublul rol din filmul Canibal, regizat de Manuel Martín Cuenca.

Reportajul despre Teatrul din Oravita, pe scena căruia a jucat trupa Pascaly, cu Mihai Eminescu pe post de sufleor, este un alt subiect din sumarul acestui număr aniversar.

INFO

www.timpul.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: