Lansarea Incubator107Iasi

Sambata, 7 aprilie, incepand cu ora 20.00 pana in zori de zi, serbam lansarea incubator107Iasi, proiect deja de notorietate in Bucuresti. O nebunie a asociatiei culturale Macaz, acest proiect se ghideaza dupa motto-ul “Invata de la oricine, orice, oricand” si creeaza astfel o comunitate de mesteri si invatacei care impartasesc pasiuni si preocupari comune din domenii dintre cele mai variate.

Pe parcursul intregii nopti vor fi prezentate toate atelierele ce urmeaza sa se desfasoare in perioada 8 aprilie – 4 mai si vor fi atat concursuri cat si un concert la miez de noapte, sustinut de formatia ieseana Pinholes. Printre atelierele din aceasta luna ce vor avea loc zilnic, fie la Cafeneaua Acaju, fie la Clubul Creatorilor se numara si urmatoarele: cum sa faci un caleidoscop sau un dreamcacther, atelier de inteligenta colectiva sau de filmare si montaj video, modelaj artistic, jonglerie cu sticle, cum sa fii DJ, capoeira, invata sa faci sushi sau sa te machiezi indraznet.

Toate atelierele precum si nocturna din 7 aprilie se bazeaza pe donatiile participantilor si odata lansat proiectul, acesta se va desfasura constant in aceasta forma: nocturna cu prezentarea atelierelor la inceputul fiecarei luni si ateliere diferite de la luna la luna. Oricine are ceva de impartasit sau de invatat este invitat sa ia parte la acest proiect care se bazeaza pe ideea de dezvoltare a comunicarii si socializarii in randul unei comunitati.

Pentru mai multe informatii despre proiect puteti accesa site-ul www.incubator107.com iar in atasament gasiti afisul evenimentului precum si programul din 7 aprilie. In speranta sustinerii si promovarii acestui proiect inedit va multumim si va invitam sa luati parte sambata, 7 aprilie, incepand cu ora 20.00 la prima nocturna incubator107Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: