Lansarea filmului “Loverboy” la Iasi

 

* duminica, 16 octombrie, ora 20:00 * cinema Victoria

Spectacolul de gala are loc in prezenta regizorului filmului Catalin Mitulescu, a actorilor principali Ada Condescu si George Pistereanu si a producatorului Daniel Mitulescu.

Organizatori: casa de productie “Strada Film”, ANITP – Centrul Regional Iasi, impreuna cu R.A.D.E.F. “ROMANIAFILM” Iasi, organizeaza in cadrul zilelor “Sarbatorile Iasului 2011”

Lungmetrajul regizorului Catalin Mitulescu a avut premiera mondiala in acest an la Festivalul de Film de la Cannes fiind selectat la categoria Un Certain Regard. Ada Condescu a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita la Fesivalul de Film de la Sarajevo.

“Loverboy” a fost selectat pentru European Film Awards fiind unul din cele 45 de filme europene intrate in marea competitie pentru premiul cel mare.

Filmul este inspirat din mai multe povesti reale ale victimelor traficului de persoane.

A.N.I.T.P. avertizeaza ca aceasta metoda “Loverboy” este folosita  tot mai des la nivel national si international. Tinerele trebuie sa fie informate despre aceste pericole potentiale ce pot surveni din relatii intamplatoare – “prima dragoste n-a fost niciodata mai periculoasa”.

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Iasisting partener al Centrului Regional impotriva traficului de persoane Iasi in campania antitrafic  “Calatorie, munca-legala, libera, sigura”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: