Lansarea ”Cu placere” a concertelor de vara marca CYO, cu Chisinau Youth String Orchestra

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chisinau va invita duminica, 13 iulie, ora 18:00, in Sala cu Orga, la un concert de muzica de camera sustinut de Chisinau Youth String Orchestra.

Chisinau Youth String Orchestra este proiect nou initiat de membrii CYO, din care fac parte 35 de tineri cu vârste cuprinse între 16 si 30 de ani. Concertul de duminica va cuprinde compozitii de Mendelssohn, Piazzolla, sostakovici si Ceaikovski interpretate exclusiv la instrumente cu coarde – vioara, viola, violoncel si contrabas.

Dirijor: Gabriel Bebeselea, România. Solisti: Alexandra Tîrsu (studiaza în Viena) si Dan-Iulian Drutac (studiaza în Londra)

Biletele costa 40 si 60 de lei si pot fi procurate de la Sala cu Orga sau pe iticket.md.

Proiectul Chisinau Youth Orchestra se va desfasura anul acesta sub sloganul ”Cu placere, CYO”. Seria de reprezentatii oferite de CYO va continua cu un concert la Ateneul Român pe 16 iulie urmat, în luna august,  de concerte de muzica clasica în Chisinau, dar si de surprize muzicale cu invitati speciali.

Organizator: Asociatia Muzical – Corala din Moldova. Parteneri principali: Ministerul Tineretului si Sportului din Republicii Moldova, Primaria Chisinau si Fundatia Edelweiss. Parteneri: Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chisinau, Gas Natural Fenosa, Ministerul Culturii din Republicii Moldova, Directia Generala Educatie, Tineret si Sport Chisinau.

INFO

www.cyo.md

www.facebook.com/ChisinauYouthOrchestra

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: