Lansarea colectiei de moda vara 2013 la Carrefour

Carrefour lansează astăzi colectia sa de haine pentru sezonul de vară 2013 sub brandul propriu, TeX. Noua linie vestimentară prezintă o gamă variată si accesibilă de haine moderne pentru femei si bărbati, dar si pentru nou născuti si copii. Piesele pot fi combinate într-o multitudine de tinute chic cu ajutorul accesoriilor si a ofertei de încăltăminte în tonuri complementare de nud, castaniu, auriu si argintiu.

Noua colectie TeX, exclusiv la Carrefour, prezintă solutii lejere de vară pentru întreaga familie. Stilurile abordate sunt ideale pentru oras, plajă sau iesiri în aer liber, fără compromisuri în ceea ce priveste calitatea tesăturilor.” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Liniile noii colectii – TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware – sunt perfecte pentru orice moment al zilei. Paleta de culori include vedetele sezonului, pastelurile în nuante de verde sau portocaliu, cu accente florale, dar si clasicele bleumarin si alb, pentru stilurile navy sau retro.

Persoanele interesate să-si înnoiască garderoba la început de vară, sau să observe tendintele sezonului estival sunt invitate joi, 23 mai, ora 17:30,  în incinta magazinului Carrefour Băneasa pentru a asista la prezentarea de modă TeX vară 2013. Colectia vară 2013 propune linii dedicate celor care se gândesc deja la vacanta petrecută la plajă, la munte, sau chiar într-un city break.

Colectia este disponibilă în hipermarketurile Carrefour România începând cu data de 16 mai 2013.

Despre Carrefour

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de tări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latină. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casă, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul îsi asumă responsabilităti economice, sociale si de mediu si garantează pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor săi. În România, Grupul Carrefour numără 115 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, si 23 magazine de proximitate „Express”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: