RAVA a lansat videoclipul „Mare de sunete”

Lansare videoclip RAVA/ foto/ Mare de suneteTrupa RAVA s-a format în Iași în 2006. Inima formatiei, Lucian Curelariu (voce, clape) și Bogdan Hapliuc (chitară, voce), a bătut pentru RAVA de-a lungul celor 7 ani de activitate, de fluxuri și refluxuri, de scindări și re-inventări, până acum, în 2013, când RAVA vrea să ajungă acolo unde merită. Pe lângă cei doi membri fondatori, RAVA îi are acum în componență și pe Laurențiu Dumescu (bas), Codrin Murariu (tobe) și Eduard Butucel (chitară).

Dintre numeroasele izbânzi, concerte, festivaluri și apariții în mass-media de până acum, se impun amintite EP-ul “Super Magic Love” din 2009, prezența în line-up-ul Stufstock și difuzările repetate de pe Radio Iași și Radio Guerilla.

Lansare videoclip RAVA/ trupa RAVA fotoNoile piese ale trupei redefinesc și completează sound-ul RAVA, o formație la maturitate artistică și în plină vigoare creativă. În pregatirea noului album, RAVA își crează în on-line imaginea de care are nevoie. Drept dovadă este și primul videoclip oficial, “Mare de sunete”, un proiect video sinestetic despre dragoste, uitare și efectul muzicii RAVA asupra mulțimilor de oameni. Filmat în Iași sub egida casei de producție DEOCHI, videoclipul aranjează perfect în imagini și culori piesa înregistrată la NEXT DOG STUDIO.

INFO

RAVA: https://www.facebook.com/ravaofficial

DEOCHI: http://deochi.ro/https://www.facebook.com/deochifilm

NEXT DOG STUDIO: https://www.facebook.com/NextDogStudio

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: