Lansare portal ”Educat la Iasi”

S-a lansat portalul Educat la Iasi ( www.educatlaiasi.ro ), unicul catalog online în care sunt prezentate cele mai noi informatii din domeniul educatiei iesene si o platformă-resursă care permite listarea gratuită a ofertelor de studii a institutiilor si organizatiilor educationale din Iasi.

Portalul ''Educat la Iasi''

Portalul se adresează deopotrivă furnizorilor de servicii educationale si tuturor celor interesati de oferte de învătământ, formare profesională si metode constructive de petrecere a timpului liber. Institutiile si organizatiile educationale se pot înscrie gratuit pe portal pentru a beneficia de expunere si vizibilitate în mediul online, având posibilitatea de a lansa oferta către publicul lor tintă.

Pentru persoanele preocupate de mediul educational, portalul functionează ca un catalog online în care acestia pot găsi rapid toate informatiile de interes si noutăti despre ultimele evenimente din domeniu. Platforma Educat poate fi accesată de vizitatori fără cont prealabil, aceasta fiind un instrument util aflat la îndemâna părintilor din regiunea Moldovei interesati să aleagă cele mai bune oferte pentru educatia copiilor lor.

Cei interesati se pot abona la newsletter pentru a primi săptămânal un rezumat al celor mai importante stiri despre evenimentele si proiectele educationale lansate si despre oportunitătile de carieră si dezvoltare personală si profesională.

„Educat la Iasi” este un produs al Departamentul Educatie – Cultură ABplus Events. Departamentul are misiunea de a oferi evenimente de tip trade show si festivaluri, platforme de informare si date pe domeniul educatiei.

INFO

www.educatlaiasi.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: