Lansare PINMap Iasi – harta de birouri si a initiativelor care conteaza pentru industria IT & Outsourcing

Conferinta de presa pentru lansarea PINMap Iasi, harta de birouri si a initiativelor care conteaza pentru industria IT & Outsourcing va avea loc vineri, 12 mai 2017 de la ora 13:00 la Aeroportul International Iasi, Terminal T3.

PINMapIasi este harta birourilor moderne din Iasi care va contine si initiativele care conteaza pentru industria IT & Outsourcing (aeroport, start-up hub-uri, sali de conferinta, statii de incarcare masini electrice) precum si locatii ale viitoarelor proiecte de cladiri verzi de birouri.

Harta PINMapIasi va fi distribuită la principalele clădiri de birouri din Iasi, in hoteluri de prestigiu, in spatii de co-working, la agentii de turism corporate, in cadrul unor conferinte de specialitate pentru industria IT&Outsourcing, alaturi de revista PINmagazine, la Universitatea “Al.I.Cuza” si Universitatea Tehnica “Gh.Asachi”, la Aeroportul Iasi, la Consiliul Judetean Iasi, Primaria Iasi si clusterul ITC Euronest.

Realizatorii hartii sunt: Dan Zaharia (Extind, PINmagazine), Adrian Mironescu (Wiron) si lector dr. George Turcanasu (Fac. Geografie, UAIC Iasi)

Cine mai participa:  Maricel Popa (presedinte CJ Iasi),  Alina Popa (director Cluster Euronest), Mihai Chirica (primar Iasi), Alexandru Anghel (director Aeroport Iasi) si un reprezentant al BlueAir.

Companiile partenere ale hartii sunt: Rodotex.ro, Tester Casa Auto, Sandru Office si Tudor Center.  Parteneri media: TVR Iasi, Ziarul de Iasi, Radio HIT.

PINMap Iasi

www.facebook.com/pinmapiasi

PE ACEEASI TEMA:

Lansarea primului număr tipărit al revistei ieșene „InSociety” va avea loc la Muzeul Unirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte la Muzeul Unirii: “Ochiul cuvântului. Minipoeme în stil haiku”, de Georgeta Tudora

Ateliere de gatit creativ cu Masterchef Elena Padurariu

„Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian” se lanseaza la Iasi

Charity Quiz Night @Times

Scrie un comentariu: