Lansare MB EVENT la Camera de Comert si Industrie Iais

Afiș_Lansare_MB_EVENT

Echipa MB EVENT organizează vineri, 1 aprilie 2016, de la ora 17:30, în Sala Ecourilor a Camerei de Comerț și Industrie Iași, Bulevardul Carol I, nr. 27, evenimentul de lansare al firmei MB EVENT.

MB EVENT apare în contextul necesității încurajării dezvoltării accelerate a industriei evenimentelor, adaptării la soluții tehnologice inovative și sustenabile, modernizării infrastructurii pentru organizarea evenimentelor majore, susținerii inițiativelor legislative care privesc drepturile de autor asupra conceptelor de evenimente, susținerea industriei evenimentelor culturale.

Misiunea MB EVENT este să influențeze în mod semnificativ evoluția comunității profesioniștilor de evenimente. Scopul nostru este să oferim servicii de înaltă calitate, stimulând dezvoltarea, inovația, competiția în industria organizării de evenimente, ducând la creșterea eficienții activității lor.

Mijlocul prin care ne propunem realizarea acestor deziderate este o platforma puternică de promovare și management evenimente – EventProfs.RO. Scopul platformei este: să informeze, să inspire, să motiveze și să promoveze profesioniștii evenimentelor, persoanele interesate de dezvoltarea în managementul evenimentelor, ducând la creșterea calității organizării evenimentelor și a satisfacției participanților la evenimente.

Sloganul MB EVENT, „Our customer is king” exprimă filozofia afacerii noastre care pune accent deosebit pe calitatea serviciilor oferite.

Conceptul firmei MB EVENT este furnizat de Mihail Bîrsan, event manager independent, fondator al platformei online EventProfs.RO, blogger de evenimente, activist civic în proiecte ale comunitatii ieșene, cu titlu de exemplu: modernizarea Sărbătorilor Iașului și proiectele Luna Iașului, Iași – Orașul Evenimentelor.

Organizatorii au transmit invitații de participare membrilor industriei de evenimente, reprezentanților companiilor care organizează evenimente în mod independent, instituțiilor publice și organizațiilor culturale.

Persoanele interesate să participle la eveniment, au posibilitatea să confirme prezența la adresa de e-mail: office@eventprofs.ro sau utilizând numărul de telefon: 0748.247.737, până în data de 31 martie 2016.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: