Lansare la Iaşi: Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală de Ştefan Alexandrescu.

coperta-i

Sunteti invitati invitati miercuri, 14 ianuarie 2015, la lansarea volumului “Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală”, de Stefan Alexandrescu publicat în octombrie, la editura Creative Vision Publishing International. Lansarea va avea loc la librăria Casa Cărţii din Iaşi, de la ora 19:00.

Cartea demonstrează de ce şi cum (nu) funcţionează învăţământul preuniversitar, prin ochii unui fost elev ajuns trainer învăţându-i pe alţii cum să înveţe. O radiografie a unor metehne româneşti, disecate în profunzime, cu tragedie şi umor.

Sunt unele cărţi care îţi deschid ochii şi te învaţă cum funcţionează educaţia. Ceea ce învăţăm din ele are potenţialul de a ne schimba viaţa. Am scris această carte cu gândul la cartea pe care mi-aş fi dorit să o citesc (dar nu am găsit-o), ca adolescent, acum 15 ani, pentru a accepta ceea ce nu poate fi schimbat în sistemul educaţional românesc şi a înţelege cum să schimb ceea ce poate şi merită să fie schimbat. Fie ca ideile cuprinse în “Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală” să vă inspire, aşa cum şi eu am fost inspirat de profesorii mei din liceu şi facultate, cărora le dedic acest volum.

La eveniment va lua cuvântul Prof. univ. dr. Traian Stănciulescu.

Eveniment organizat de Artis Consulting & Training în colaborare cu Sedcom Libris Iaşi. Un exemplar din “Ce (mai) înseamnă succesul la şcoală” costă 35 de lei. Cumpără acum un exemplar contactându-l pe autor!

INFO

Ştefan Alexandrescu

E-mail: stefan.alexandrescu@yahoo.com

Telefon: 0754534929

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: