Lansare de carte si discutie libera despre spectacolul ”Antisocial” @Meru

ANTISOCIAL 5 foto Bulboaca

Luni, 9 noiembrie 2015, de la 18:00, sunteti așteptati la Meru să povestiti despre Antisocial, unul dintre cele mai dezbătute spectacole ale momentului, aflat în plin turneu național Manifest pentru Dialog. Preț de un pahar de vin, aveti timp de discuții despre spectacol, dar și pentru lansarea cărții ”All Inclusive” semnată de Bogdan Georgescu, autorul spectacolului. Volumul conține o colecție consistentă de texte din zona teatrului social și observațional puse în scenă de Bogdan în ultimii cinci ani.

Spectacolul > Antisocial< va avea loc duminică, 8 noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Național Vasile Alecsandri. Producția semnată de Bogdan Georgescu este o demonstrație în forță de teatru tânăr, o radiografie detaliată a crizei din sistemul educațional românesc și a conflictului dintre generații. Spectacolul se bazează pe un caz real, o criză de comunicare dintr-un important liceu din Cluj-Napoca, declanșată pe un grup secret pe Facebook.

ANTISOCIAL este produs de Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu şi de Departamentul de Artă Teatrală al Universităţii „Lucian Blaga“ din Sibiu, iar turneul Manifest pentru Dialog, ce va cuprinde 21 de orașe, este susținut de platforma Scena9 – un hotpost cultural al BRD.

Bogdan Georgescu dezvoltă, prin proiectele sale din ultimii zece ani, o metodă proprie de teatru, pe care o numește Artă Activă. A participat ca artist sau trainer la numeroase festivaluri internaționale, conferințe și workshop-uri în Statele Unite ale Americii, Serbia, Moldova, Slovenia, Germania, Cehia, Franța, Spania, Marea Britanie și România. Se definește ca artist și observaţionist. Printre premiile obținute de Bogdan Georgescu se numără: Premiul Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru, secția română (2010), Premiul Ambasadei Irlandei pentru cel mai bun dramaturg (2011), Cel mai bun spectacol la Festivalul European la Spectacolului de Teatru, Timișoara (2012) sau premiul Cel Mai Bun Tânăr Artist la Kontakt Festival, Torun, Polonia (2012).

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

www.facebook.com/pages/Meru-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Evenimente ieșene la Festivalul Internațional de Teatru Sibiu – FITS

Lansare de carte si sesiune de autografe la Libraria Humanitas

Lansare de carte: „Mărăști. Mărășești. Oituz. 100 de ani. Reflecții în presa vremii”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Atelier de prins curaj @Bojdeuca lui Creanga

Intalnire cu un berar nomad @Beer Zone

Social Practice by Magnitude

Pacala si Tandala va asteapta la Bojdeuca lui Creanga

Scrie un comentariu: