Lansare de carte si audiobook – Fonoteca excelentei

Librarium Palas vă invită miercuri, 28 mai, de la ora 18, la  lansarea cărţii şi audiobook-ului “FONOTECA EXCELENŢEI”,  sub semnătura jurnalistului Raluca Daria Diaconiuc.

Participă:   Dirijorul Michael Beck, prof. univ. asociat la Universitatea de Arte „George Enescu“ Iaşi din 2009; Adrian Iacob, Fondator AISucces şi Ambasador Business Days, antreprenor de 20 de ani

Evenimentul va fi moderat de educatorul Raluca Munteanu.

Proiect susţinut de IBS TV

FONOTECA EXCELENŢEI reprezintă rezultatul unei munci de teren îndelungate. Totul a prins contur şi a luat forma unui proiect despre copiii talentaţi din Iaşi, care reprezintă un eșantion din materia cenușie existentă în liceele și școlile din județ. Aceştia sunt olimpici la diferite discipline sau au obţinut premii la diferite competiții (interpretare vocală, chitară, pian, vioară, dans sportiv, balet, gimnastică aerobică, șah etc). Descoperirea unor tineri talentați a îmbrăcat haina unei cărți și a unui audiobook.

De ce ar fi nevoie de așa ceva?  Pentru că nu mai există un astfel de proiect în țară iar acești copii merită promovați. Ei reprezintă un “brand” al Iașului.

INFO

www.librariumgrup.ro/avantgarde

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mărțișoare Folclorice | CCS Iasi

Wicked Blues | Chez Les Amis

Roaring 20’s- Andrew Bidi

Flori, fete și delicatese | Restaurant Liria

Scrie un comentariu: