Lansare de carte / Sega: Namaste, un roman de aventuri spirituale in India

SEGA ne va invita la o ceasca de ceai masala adus tocmai din India, in acorduri de gonguri tibetane, un spectacol unic in Romania sub indrumarea dnei Elisabeta GHELBER.  Evenimentul va avea loc la Iasi, in Gradina Embargo pe data de 24 august incepand cu ora 17:30.

Sega - Namaste lansare Iasi

E trecut de miezul noptii si linistea mirosind a flori de tei se furiseaza in casa pe usa deschisa de la balcon. in penumbra din hol, chiar la intrare, asteapta cuminte rucsacul albastru, pe care il am dintr-a sasea. E un rucsac mare si zdravan, nepasator la trecerea timpului, dar bucuros sa fie umplut din nou, ca pe vremuri. 15 kilograme cu totul. Nu inteleg ce atarna asa greu. Sunt doar trei camasi subtiri, doua tricouri, o jacheta de trening, doua perechi de pantaloni scurti si doua de pantaloni lungi, o pereche de slapi, o periuta de dinti, un aparat de barbierit, o trusa cu medicamente (ca nu se stie) si alte cateva maruntisuri. Ca o matahala beata, rucsacul albastru se sprijina de alt rucsac, micut si cenusiu, care contine un kilogram de ghid Lonely Planet, cateva cartulii, un caiet pentru insemnari, doua pixuri si mai multe nu, ca nu mai incape. Rucsacul cel mare si rucsacul cel mic asteapta aventura. Un cuplu incremenit de teama sa nu rupa vraja noptii. Un Don Quixote si un Sancho Panza dintr-un alt basm. Dulcineea fiind eu.

Sega traia acum 5 ani visul romanesc postdecembrist: avea o cariera in ascensiune intr-un domeniu bine platit (publicitate), un jeep, un apartament si, in general, un trai confortabil. Mai avea, de asemenea, un gol launtric, un inceput de depresie si o lipsa acuta de sens.

Fascinanta si deopotriva terifianta calatorie a lui Sega pe misterioasele taramuri de la capatul pamantului este povestita cu lux de amanunte in NAMASTE, romanul de aventuri spirituale in India.

Va asteptam cu drag la o seara de literatura esoterica cu aroma de ceai masala!

PROGRAM

17:30 – 18:00: Primirea cititorilor
18:00 – 18:15: Despre SEGA cu drag
18:15 – 19:30: Povesteste-ne SEGA
19:30 – 20:30: Autografe, schimb de impresii si fotografii
20:30 – 21:30: Concert live de gonguri tibetane

INFO

Accesul la eveniment se va face in limita locurilor disponibile, astfel incat este necesara confirmarea prezentei:
Telefonic: 0726 580 568 – Genoveva SALVARAS
Email: genoveva.salvaras@gmail.com

Eveniment sustinut de comunitatile Curs de Miracole si Hai in India

https://www.facebook.com/pages/Curs-de-Miracole/283396628360875

https://www.facebook.com/Hai.In.India

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: