Lansare de carte “Ochi în ochi cu cancerul – Cheia regasirii mele”

carte-carmen-ungureanu

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 10:00, la Congress Hall, Sala Mozart, va avea loc lansarea cărţii “Ochi în ochi cu cancerul – Cheia regăsirii mele ” scrisă de Carmen Ungureanu. Aparută ca urmare a unei experienţe şi o nevoie pentru cei care trec prin momente grele ale vieţii, cartea îşi propune să inspire, motiveze şi exemplifice cititorilor săi cum atitudinea îţi schimbă viaţa, indiferent de “boala” de care suferi.

În anul 2011 autoarea a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, iar dupa 6 luni de tratament şi o intervenţie chirurgicală a reuşit să învingă această boală. A luptat mult, s-a încăpăţânat şi a folosit toate resursele interioare pentru ca rezultatul să fie pozitiv.

Da, cancerul este o boală care poate fi tratată dacă sunt îndeplinite anumite condiţii. În ciuda faptului că există testul Papanicolau care ajută la depistarea şi prevenirea acestei maladii, România continuă să fie pe locul I în Europa în ceea ce priveşte mortalitatea din cauza ei.

Este o carte de dezvoltare personală, un manual de regăsire care îţi arată că provocările au rezultatele dorite dacă ai atitudinea potrivită. Este una dintre puținele cărți scrise în limba română care descriu atât de intens experiența de viață a unei femei aflată faţă în faţă cu un diagnostic şi al unui rezultat pozitiv. Prin această carte, autoarea doreşte să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că Romănia este deficitară în activitatea de prevenţie a cancerului.

Am regăsit aici gândurile lui Carmen despre acceptare necondiționată, despre importanța energiei pozitive, despre oamenii care au fost în jurul ei și care au susținut-o, despre relația cu medicii, despre iubire și lecții de viață.Dr.Mihaela Stroe, autor “În armonie cu mine”

La eveniment vor participa personalități din domeniul medical ieşean cum ar fi Profesor Universitar Doctor Viorel Scripcariu și Doctor Tudor Lazăr care vor explica cum să prevenim apariția cancerului. Toți cei interesați de carte sau de întâlnirea cu autoarea, pot răspunde invitației de a participa la evenimentul de lansare alături de persoane din mediul medical, business dar și spațiul publicistic. Cartea va putea fi achiziționată la eveniment.

Intrarea este gratuită. Confirmare pe link-ul : http://goo.gl/forms/KbiUWsXDOO

INFO

Congress Hall

Strada Palas nr. 7A Iasi, Romania

www.congreshall.ro/

www.palasmall.ro/congresshall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: