Lansare de carte “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” la Iași

Afis A3-21.03.2016

Lansare de carte “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” la Iași, în prezența autoarei, Ioana Chicet-Macoveiciuc, eveniment cu acces liber pentru părinți și copii (sâmbătă, 2 aprilie, ora 10.30, Complex Palas)

Pe 2 aprilie, începând cu ora 10.30, în Sala Rossini din Complex Palas va avea loc o lansare neconvențională de carte: părinți, bunici și copii sunt invitați la o dimineață de discuții despre viața de familie, joacă, sesiuni de autografe și poze.

Autoarea cărții “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, Ioana Chicet-Macoveiciuc vine la Iași pentru a face cunoștință cu cititorii, pentru a povesti despre familia ei, pentru a da autografe și a răspunde întrebărilor cititorilor și presei.

Cartea este un volum non-ficțiune despre familie, despre iubire și despre întâmplări mai mult sau mai puțin obișnuite din viața unui om obișnuit, despre viața autoarei, care a copilărit în comunism, apoi a urmat o carieră de jurnalist în București, iar acum este autoarea celui mai popular blog despre viața de familie din România, PrintesaUrbană.ro. Volumul este o colecție de momente de râs și de plâns cu care ușor se poate identifica aproape oricine. Cartea va fi disponibilă la lansare la prețul de 22 de lei, prin intermediul Librăriilor Humanitas.

În cadrul evenimentului vor vorbi, alături de Ioana Chicet-Macoveiciuc și de organizatorul evenimentului, Eliza Durac, General Manager FeelOlio,  Ionela Arvinte, Actriță la Teatrul de copii Luceafarul, mamă a doi copii, Claudia Miron, Medic primar endocrinolog, mamă a trei copii, și Felicia Stoica, mama a doi copii, Systemic coach pentru dezvoltare personala si profesională, Humans Academy.

În timp ce adulții vor asculta lecturi din carte și vor discuta despre soluții și idei de creștere a copiilor, copiii se vor juca, vor participa la activități propuse de animatori, vor putea fi pictați pe față, vor primi baloane și alte cadouri. Părinții și bunicii vor putea încerca diverse produse destinate lor și oferite spre testare de sponsori.

Accesul la eveniment este liber. Evenimentul se va încheia la ora 13.30.

 

Evenimentul a strâns la un loc o mulțime de sponsori și parteneri: FeelOlio Romania, Complex Palas, Congress Hall, NN Asigurari, Cuptorul Moldovencei, Sara Creations, Dentesse Kids&Teen, Gioconda, MindLab Romania, Monte Cristo Mobili, Pro Plus, Humans Coaching, Fiterman Pharma, Lex Hobby Store, Nona Bona, Cafeneaua Noastra, Librariile Humanitas, Nouvelle By Luciana, Gradinita Kids Garden, Tara Minunilor.

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Lansare de carte “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” la Iași”

  1. Gadgeturi says:

    Pai daca prefera o carte, trebuien sa ii oferi si lampa speciala pentru a o citi. Sigur o vei face fericita!

Scrie un comentariu: