Lansare de carte: Noua Comentarii despre Partidul Comunist

Ziarul The Epoch Times va invita la lansarea in Romania a cartii „Noua Comentarii despre Partidul Comunist” miercuri, 8 decembrie 2010, ora 17:00, la Muzeul „Mihai Eminescu”.

Noua Comentarii despre Partidul Comunist reprezinta o serie de editoriale tiparite in luna noiembrie 2004 de ziarul DaiJiYuan, editia in limba chineza a ziarului The Epoch Times (www.theepochtimes.com).

Incepand de atunci, ele au avut un efect extraordinar asupra cititorilor din intreaga lume si in special in China, unde au declansat un val urias de demisii din Partidul Comunist Chinez. In cateva saptamani de la publicare, chinezii au inceput sa isi posteze demisiile pe un site special construit, numarul demisiilor crescand in fiecare an: in prezent, numarul total al celor care si-au dat demisia din PCC a ajuns la peste 80 de milioane.

Prin publicarea acestei colectii de articole, editorii sectiei romane a ziarului The Epoch Times (www.epochtimes-romania.com) isi propun sa initieze o dezbatere despre caracterul Partidului Comunist, pornind de la analiza extrem de documentata a istoriei terorii comunismului chinez, prezentata in lucrarea de fata, o analiza ce are la baza documente oficiale ale Partidului Comunist Chinez (PCC), relatari ale unor terte persoane, sau marturii detaliate bazate pe experienta personala.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Lansare de carte: Noua Comentarii despre Partidul Comunist”

  1. Pingback: Lansare de carte – Noua comentarii despre Partidul Comunist « Persona

Scrie un comentariu: