Lansare de carte: „Melciclopedia. Povestea Melcului Prinț”, de Iulian Tănase & ilustrații de Mircea Pop

Editura Nemira și Librăria Humanitas Iași vă invită marți, 7 noiembrie, de la ora 19.00, în Cafeneaua Fika (Piața Unirii, nr. 7), la evenimentul de lansare a romanului „Melciclopedia. Povestea Melcului Prinț”, de Iulian Tănase & ilustrații de Mircea Pop.

Invitat: Florin Lăzărescu

„Melciclopedia. Povestea Melcului Prinț” surprinde prin jocuri de cuvinte și trimiteri culturale nesiguranța, curiozitatea și fragilitatea într-o poveste ingenioasă, în care imaginația se împletește cu spiritul ludic.

Într-o dimineață de toamnă, Melcul Prinț și-a dat seama că nu știe cine este. Convins că fiecare dintre noi este mai mult decât un simplu nume, pornește în aventura vieții sale, cea mai mare aventură a oricărui erou: descoperirea de sine. Călare pe un melcteorit ajunge în Melxopotamia, o țară a cărei formă de guvernământ este anarhia constituțională și a cărei economie se bazează pe industria melcalurgică, pe industria constructoare de melcomotive, dar și pe ploile de melcteoriți.

Iulian Tănase s-a născut pe 3 septembrie 1973 la Moinești, Bacău. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti în 1999, și Facultatea de Filosofie, Universitatea București, în 2010. A fost redactor la revistele satirice Academia Cațavencu (1997-2010) și Kamikaze(2010-2011). Din 2004 este realizator de programe la Radio Guerrilla, fiind în prezent gazda unui matinal de weekend intitulat Războiul Sfârșitului Săptămânii. Este profesor de creative writing și antrenor de storytelling pentru copii și adulți.

INFO

Editura Nemira

nemira.ro

PE ACEEASI TEMA:

Lansare de carte: „aici nu se moare niciodată”, de Nicoleta Dabija

Lansare de carte: „O formă de viață necunoscută” de Andreea Răsuceanu

LANSARE DE CARTE: „Chimie supramoleculară aplicativă – Membrane”, autori: Mariana Bezdadea, Sabina Olaru

Lansare de carte: „Historia Transylvaniae. Transilvania în cinci secole de cartografie“

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seratele Procopiu la Palat: „Apa – Esențială vieții”

Expozitia “Dragobete Art. Ro” la Galeria “Victoria”

CURS CREATIE: Made my dress

Un ornitolog în patria lui Tagore

Scrie un comentariu: