Lansare de carte la libraria Avant-Garde: “Credinta si traditii nemtene” de Mihai-Silviu Chirila

Marti, 7 februarie 2012, incepind cu ora 18.00, libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) va invita la lansarea volumului Credinta si traditii nemtene de Mihai-Silviu Chirila, traducator si realizator Tv.

Invitati: Mihai-Silviu Chirila si Preot Dumitru Paduraru, realizator Tv
Moderator: Silvian-Emanuel Man

Volumul Credinta si traditii nemtene s-a nascut din dorinta de a gasi raspunsuri la unele dintre preocuparile omului care vietuieste pe aceste meleaguri, in aceste vremuri ale minciunii institutionale si universale, cum le numea un spirit treaz al epocii.

Toate temele abordate se vor a fi o perspectiva crestina asupra vietuirii in lumea contemporana in asa fel incit spiritul acesteia sa nu ne inghita si sa ne fure mintuirea. Din dialogurile pe care le puteti citi in paginile volumului transpare indemnul la vigilenta si la discernere inteleapta a adevarului de falsitate.
In acelasi timp, teme legate de educatia din scoli, raportare la stat, reintoarcerea la traditiile populare, atasamentul fata de neam, respectul fata de familie pot fi considerate ca o perspectiva crestina a supravietuirii intr-un mediu ostil, declarat in mod mincinos „tolerant”.

Oamenii cu care vorbeste Mihai-Silviu Chirila in acest volum sint persoane foarte cunoscute, ale caror puncte de vedere trebuie macar acceptate, daca nu urmate. Printre acestea, se numara: Parintele Justin Pirvu, Parintele Spiridon de la Petru Voda, Monahul Filotheu, doamna Aspazia Otel-Petrescu, Parintele Ioan Circiuleanu, Profesorul Ioan Vladuca, Parintele Nicolae Capsa, Parintele Matei Vulcanescu, Parintele Andrei Bejan de la Cernica.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Lansare de carte la libraria Avant-Garde: “Credinta si traditii nemtene” de Mihai-Silviu Chirila”

  1. Parintele Matei Vulcanescu says:

    Emisiunea Credinte si traditii nemtene cu subsemnatul despre Dogma, rolul anatemelor, papalitate si masonerie
    http://www.youtube.com/watch?v=mUO1HzlMf4k

Scrie un comentariu: