Lansare de carte: „Copiii de pe Volga“ de Guzel Iahina | ONLINE

În luna iunie, la Humanitas Fiction  purtăm discuții reale în spații virtuale. Al doilea eveniment: lansarea romanului „Copiii de pe Volga“ de Guzel Iahina, o carte care se bucură deja de faimă internațională și mai vie și mai atrăgătoare ca debutul fulminant al scriitoarei, bestsellerul „Zuleiha deschide ochii“ alături de scriitoarea Ioana Pârvulescu și jurnalistul Cristian Pătrășconiu.

Moderatorul evenimentului va fi Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction.

Când: Miercuri, 17 iunie, ora 19:30. Unde: exclusiv #online.

Evenimentul va fi difuzat pe pagina de Facebook – Humanitas Fiction – și pe #HumanitasYouTube: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrările audio vor fi ulterior disponibile pe #HumanitasSoundcloud: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud.

Am vrut să vorbesc despre lumea coloniilor germane de pe Volga – vibrantă, aparte, plină de viață –, o lume creată cândva de oameni veniți din altă țară și pierdută astăzi în negura timpului. Dar este și o poveste despre cum poate o mare dragoste să nască spaime în sufletul nostru și totodată să ne ajute să le depășim.“ – Guzel Iahina

Urmărește mesajul autoarei pentru cititorii români aici: https://bit.ly/3eRtECx. Cartea este disponibilă pe  www.libhumanitas.ro/copiii-de-pe-volga-guzel-iahina-humanitas-fiction-2020.html

Dialogurile stârnite după publicarea cărților sunt continuările firești ale scrierii. În egală măsură sunt momente de conexiune în care, împărtășind idei, făcându-le mai clare și mai puternice în mintea noastră, ne simțim din nou împreună. În luna iunie, agenda evenimentelor #LIVE ale Grupului Humanitas este plină de întâlniri cu autorii români și de dezbateri despre cele mai importante cărți de ficțiune și non-ficțiune publicate în ultimele două luni.

Ultimul eveniment #online al lunii iunie la Editura Humanitas Fiction va vaea loc miercuri, 24 iunie, ora 19.30:  #Live Lansare de carte „Femei de Oscar“ de Melanie Benjamin. Participă: Irina Margareta Nistor, Simona Preda. Moderator: Denisa Comanescu.

INFO

Editura Humanitas

www.humanitas.ro

www.facebook.com/humanitas.fiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: