Lansare de carte: ”Cei care schimbă jocul”, de Mona Dîrțu și Andreea Roșca

cei-care-schimba-jocul

Editura Publica și grupul Librarium vă invită miercuri, 1 octombrie, ora 18:00, la librăria Librarium Palas (Palas Shopping Mall, Str. Palas, nr. 7A) unde va avea loc lansarea cărții ”Cei care schimbă jocul”.

Cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care se bat cu multinaționale, alături de autoarele cărții, Mona Dîrțu și Andreea Roșca.

Moderatorul întâlnirii va fi Ștefan Prutianu, profesor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași.

Avem sau nu antreprenori romani care sa fi cladit companii de anvergura fara experienta in business, fara capital de pornire si mai ales fara sa faca afaceri cu statul?

Aceasta este, in esenta, intrebarea la care incearca sa raspunda ”Cei care schimba jocul”,  o carte-documentar lansata de Editura Publica in 2014. Cele doua autoare au ales sa lucreze cu un instrument arareori folosit in literatura de afaceri – storytelling-ul.

Mona Dirtu si Andreea Rosca – amandoua foste jurnaliste de business – au selectat pentru proiectul lor, dupa un set de criterii clar definite, sapte companii lider de piata (City Grill, Medlife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert, Bitdefender). Documentarea a fost ampla – peste 100 de ore de interviu cu fondatorii acestor companii, plus o duzina de discutii cu manageri de fonduri de investitii si consultanti – iar din ea a rezultat prima carte despre campionii antreprenoriatului romanesc post ’89.

INFO

Librarium Palas

www.librariumgrup.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: