Lansare de album Moon Museum @La Baza

Concertul Moon Museum ce va avea loc sambata, 17 februarie 2018 in La Baza face parte din turneul de lansare a albumului “From No To Nowhere”.

“From No To Nowhere” – noul album Moon Museum – este compus și înregistrat pe parcursul ultimilor doi ani și este rezultatul colaborării între 48 de degete, 12 urechi și 5 voci la care se adaugă, ocazional, invitații: Mihai Iordache (sax), Andrei Fântână (clarinet) și Dominic Csergő (vibrafon).

La final de decembrie trupa a lansat single-ul “Vârful cu Dor”, prima piesă MM cu versuri în limba română, nominalizata de Radio Guerrilla pe locul 2 în topul pieselor românești și deținătoare de videoclip cu poveste.

Moon Museum este un proiect înființat de Oigăn – Eugen Nuțescu (Kumm, Robin and The Backstabbers) căruia i s-au alăturat, în timp, Ami Crișan și Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii RatB) și Dan Georgescu (almadeer, Byron).

Initial legat de albumul solo a lui Oigan (Kumm) – “Sex with Onions”…cantat intr-o varianta mai acustica impreuna cu Ami odata cu alaturarea lui Mihai Grama la voce pentru mai multe piese s-a conturat proiectul Moon Museum. Playlistul cuprinde piese de pe albumul “Sex with Onions”, cantece noi care vor aparea pe albumul Moon Museum cat si cateva piese de import dragi membrilor – de la Neil Young pana la Beck, Talking Heads si Atlas Sound.

Numele vine de la un cip minuscul care contine desenele a sase artisti plastici celebri din anii 60 (printre care Andy Warhol si Claes Oldenburg) care a fost lasat pe luna de catre Apollo 12.

INFO

La Baza

Str. Stefan cel Mare 10, Iasi(in spatele cubului, la demisol)

E-mail: barlabaza@gmail.com

www.facebook.com/BarLaBaza

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: