Lansare carte, “Minte, Limbaj, Emotie”- Bogdan Bruma

Începe seria națională a conferințelor având ca tematică relația dintre minte, limbaj, emoții și posibilitatea libertății omului în lume. Evenimentele debutează la Iași, în 30 martie la Palas Mall.

Odată cu lansarea volumului 3 al seriei Povestiri Fantastice, intitulat Lumea, universul conceput pentru a surprinde modul de formare și dinamica proceselor psiho-emoționale individuale precum și integrarea normelor și valorilor sociale de către om prinde contur, micile bucăți ale puzzle-ului imagisitic încep să dezvăluie o imagine mai coerentă care, deși nu întotdeauna plăcută, este purtătoarea semințelor adevărului și ale autenticității.

Călătoria eroilor și eroinelor noastre abia începe și ne poartă în universuri din ce în ce mai captivante, unde imaginea lor despre univers și ei înșiși se transformă în mod continuu, depășind limitele înguste create de factorii exteriori și integrarea acestora în propria lor imagine de sine.

Concepută ca o adevărată enciclopedie ”despre tot și toate”, seria Povestirilor Fantastice vă cheamă spre cunoașterea lumii în care trăim și spre propria noastră realitate interioară, care se poate constitui, cu mult efort și cunoaștere, într-o șansă reală spre accederea la sănătatea minții, inimii și a corpului, care să se constituie ulterior, prin conștientizare, într-o poartă spre descoperirea Realității.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: