Lansare album Omu Gnom @Fever Club

album-omu-gnom

Asociația Contour și Omu Gnom vă invită cu drag la concertul de lansare al noului album, ce va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2015, în Club Fever, de la ora 22:00.

Invitati: Celalalt, Serbanesku, Subasediu, Antiego.

Fondator al trupelor Raparta, Ateliere de creație și Măcel Mai Chill, Omu Gnom este unul din artiștii reprezentativi ai underground-ului românesc. Cu o experiență în arta de a scrie de 15 ani și în savoarea sunetelor, că beatmaker, de aproape toți atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.

În anul 2000 formează Raparta, alături de care a scos 3 materiale: 2 e.p.-uri – ”Un buchet de flori” (2004) și ”Un buchet de cuvinte” (2007) și un album – ”Rapartamentu’” (2005). Raparta a fost membră al label-ului independent Urban Records din 2002 până în 2005 și a fost prezentă pe diferite compilații lansate sub case de discuri și independente (Lichidare de stoc, Underground Phase One, Loop Records, Proiectul Verde).

În 2011 apare ”Ai grijă să n-ai griji”, primul material solo al artistului, un album care s-a bucurat de mult succes devenind un clasic. La o lună distanță apare ”Nu uita să nu uiți”, un album cu multe colaborări importante (Norzeatic, Bean Mc, Kazi Ploae, Dj Undoo, Dj Limun și mulți alții). Ambele albume au fost unite într-un pachet de 35 de piese disponibil la download gratuit și comandă în original pe site.

În 2013 apare ”Program de lucru”, primul album Ateliere de creație. Albumul este produs în cea mai mare parte de Omu Gnom. La sfârșitul aceluiași an iese ”Atenție la neatenție” (Partea I), acest album fiind începutul unei serii de albume tematice, sociale, care sunt menite să tragă un semnal de alarmă în legătură cu tot ce se întâmplă pe meleagurile noastre. La 6 luni distanță, în 2014 Omu Gnom lansează ”Atenție la neatenție” II, continuare binevenită a primei părți cu aceeași tematică.

Anul 2015 îl găsește pe Omu Gnom lucrând de zor la al doilea album Ateliere de creație – ”Ore suplimentare”, „un album clasic ca un taxi într-o zi de vară”, cum însuși artistul recunoaște. În luna mai, pe 15, de ziua lui, Omu Gnom lansează un album cu un titlu greu de pronunțat dar cu un conținut mai mult decât potrivit: !?. Este un album care reprezintă o evoluție artistică și în același timp o revenire către stilul clasic.

Pentru mai multe informații legate de carieră, Omu Gnom ne invită să ascultăm piesa 15 de pe noul album !?.

REZERVARE

Support – 15 lei. RSVP: 0757.866.662.

INFO

Fever Club

Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: