Lansare Adenium la Târgul de Carte LIBREX Iași

Anatomia coperta

Sâmbătă, 12 martie, ora 11:00, în cadrul Târgului de Carte LIBREX, care se va desfăşura în perioada 10 – 12 martie 2016, la Palas Mall Iași, Adenium lansează volumul ”Anatomia și fiziologia omului. Modele didactice pentru liceu și admitere la facultate”, autori Mircea Nedea și Nița Nedea.

Volumul ”Anatomia și fiziologia omului. Modele didactice pentru liceu și admitere la facultate”, autori Mircea Nedea și Nița Nedea, se adresează tinerilor care se pregătesc să susțină examenul de admitere la Facultatea de Medicină, precum și elevilor de liceu (clasele a X-a și a XI-a) și celor care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat la biologie.

Îmbogățit cu noi modele didactice în funcție de cerințele programelor școlare din ultimii ani, constituie un instrument de lucru care facilitează interpretarea logică a fenomenelor și a noțiunilor din manualele alternative, structurarea și sistematizarea adecvată a acestora. De asemenea, acest auxiliar le este util și profesorilor de biologie, oferind modele didactice utilizabile în predarea sau evaluarea la clasă a noțiunilor de anatomia și fiziologia omului, într-o unitate mică de timp și cu eficiență maximă.

Mircea Nedea (n. 1955) este profesor de biologie gr. I la Colegiul Național „C. Negruzzi”, Iași. A colaborat la realizarea a numeroase lucrări științifice de specialitate (publicate în perioada 1987-1992) și a patru invenții brevetate. Pentru activitatea didactică și educațională depusă a fost distins cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler (2000) și cu diploma „Gheorghe Lazăr” clasa I (2007).

Nița Nedea (n. 1957) este profesor de biologie gr. I la Liceul „Mihai Eminescu”, Iași. A fost inspector de biologie la I.S.J. Iași. A colaborat la elaborarea a numeroase lucrări de specialitate și pedagogie. A fost distinsă cu diploma „Gheorghe Lazăr” clasa I (2007).

Volumul Anatomia și fiziologia omului. Modele didactice pentru liceu și admitere la facultate va apărea în colecția DISCENDO și va fi lansat la Târgului de Carte LIBREX, sâmbătă, 12 martie, ora 11:00, în spațiul de evenimente Agora EX LIBRIS I. Vor participa: Mircea Nedea, Nița Nedea, Toma Constantin, Sorin Andrian, Raluca Maticiuc, Elena Bogos și Florin Iancu. Moderatorul evenimentului va fi Daniel Șandru, director editorial Adenium.

INFO

Editura Adenium

www.adenium.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: