LAN PARTY LS ETC 2018

Liga Studenților Electroniști din Iași ( LS ETC) organizează ,, LAN PARTY 2018” , un proiect adresat tuturor studenților. Evenimentul are loc în data de 13-14 OCTOMBRIE 2018, începând cu ora 09:00, in centrul StarNet Podu Rosu din Iași

Proiectul intitulat LAN PARTY este un proiect tradițional oferit de Liga Studenților Electroniști din Iași pentru studenți.

Studenții se vor întâlni in centrul StarNet Podu Rosu, unde se vor mai putea înscrie înaintea tragerii la sorț. Persoanele înscrise își vor afla adversarii, iar dupa vor fi liberi să-și demonstreze abilitățile de gameri în spiritul fair-play-ului.

PROGRAM

  • 09:00-10:00- Sosirea participanților
  • 10:15-10:45- Tragerea la sorți
  • 11:00- Începutul competiției
  • 17:00- Încheierea competiției
  • 17:30-18:30-Festivitatea de premiere/ Feedback

Liga Studenților Electroniști este o organizație nonguvernamentală, având ca scop promovarea și apărarea intereselor studenților Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași, dar și implicarea lor în diverse activități de voluntariat și educaționale. Acestea contribuie la dezvoltarea lor socio-profesională și influențează pozitiv evoluția comunității din care fac parte.

INFO

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi

Webliga-etc.ro

FBwww.facebook.com/LSETC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Scrie un comentariu: