Lakescape 4 – Electronic music fest – special guest Nima Gorji & SIT

lakescape-nima-gorji

L4KESCAPE 4 – evadarea in natura ajunge la editia cu numarul 4. Am pregatit pentru voi un line up special, pentru o noua poveste, cu multe ore de muzica electronica in mijlocul naturii.
Lista invitatilor este deschisa cu Nima Gorji, o figura legendara a clubbingului din Ibiza, rezident al clubului Ibiza Underground si Fuse (London) unul dintre cei mai indragiti artisti internationali ce au fost invitati de-a lungul timpului sa mixeze in Romania. De asemenea, Nima Gorji este detinatorul premiului “Best international dj awards”, premiu ce-i incununeaza activitatea sa de peste 20 de ani pe scena muzicii electronice.

SIT – este proiectul care ne da aripi pe ringul de dans – Cristi Cons si Vlad Caia – mai mult de zece ani de experienţă petrecută în studioul de înregistrari, o prietenie strânsă între cei doi si un concept de sound design inovativ şi întotdeauna futuristic, apreciat atat in cluburile din tara cat si din lumea intreaga.

Lista continua cu Mike T, DuzzyDAS si Inspiratos gazdele petrecerii.

Biletele le puteti achizitiona de la magazinul Uman Iasi (Iulius Mall etaj 2 langa foodcourt) incepand de sambata 9 iulie.

https://www.facebook.com/events/560571510792450/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: