Ladies Night @Brunch House 6

Cum poti să faci diferența? Cum poti să atragi privirile cuceritoare ale bărbaților ca o lady, ca o divă? Asta esti invitata să descoperi duminică, 30 iulie 2017, de la ora  în Iași, la Brunch House 6.

Cum să atragi privirile bărbaților ca o divă…. Noi femeile ne aranjăm, ne machiem, ne aranjăm părul, ne îmbrăcăm frumos, purtăm tocuri pentru a atrage priviri…dar nu orice priviri….privirea lor… a bărbaților. Dorim să fim admirate, privite, complimentate, răsfățate, alintate.

Dar noi ce facem pentru a primi toate astea?

Știu..suntem femei…și asta spune totul dar oare în ziua de astăzi este de ajuns pentru a atrage priviri asupra ta, pentru a alege cu cine să ieși la o cafea, pentru a avea pretendenți? Sau mai trebuiesc adăugate mici detalii care să facă diferența între tine și altă femeie?

Veti vorbi pe îndelete despre:
– stima de sine;
– vestimentație care să te facă să arăți superb;
– atitudine de divă;
– veti proba rochii, fuste, bluze din noua colecție Gabrielle Boutique;
– va veti distra;
– veti socializa;
– și multe multe alte surprize…

INSCRIERE

Intrarea este GRATUITĂ!!!! Doar că sunt locuri limitate. Doar 30 de locuri. Înscrierea se face în formularul de aici: https://goo.gl/forms/jMofaTxrNmmJzCKg2

Dacă ești din Iași sau din împrejurimi și vrei să petreci câteva ore în compania altor femei în care să te încarci de energie, de voie bună, poate să mai descoperi o piesă din puzzle-ul numit TU, atunci te invit să vii alături de noi. Nu uita: 30 iulie 2017 la Brunch House 6

INFO

Brunch House 6

Stradela Silvestru 6, Iasi

www.facebook.com/brunch.house.6

www.facebook.com/GabrielleBq

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Pact cu diavolul | Cinema Ateneu

Cântând în ploaie | Cinema Ateneu

SCOOB! | Cinema Ateneu

Wasp Network | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: