Lacul Lebedelor | Theater Russian Ballet Sankt Petersburg

Cea mai prestigioasă trupă de Balet Rus din Sankt Petersburg, vine pentru prima oară în România!  La cererea publicului, spectacolul inedit programat la Opera Naţională Bucureşti și la Teatrul Naţional de Operă şi Balet ‘‘Oleg Danovski’’ din Constanța, va avea loc marti, 11 februarie 202  și la Opera Națională din Iași, de la orele 16:00 si 20:00.

Nu rata ocazia de a trăi cea mai intensă poveste a tuturor timpurilor! Pentru prima oară, cel mai consacrat balet rus din Sankt Petersburg vine în România cu extraordinarul spectacol „Lacul lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski!

Fiecare iubitor de balet are ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc. RenumitaTrupă de Balet Rus din Sankt Petersburg a obţinut recunoașterea publicului din întreaga lume, a revoluţionat lumea spectacolelor, iar acum este nerăbdătoare să prezinte „Lacul lebedelor” spectatorilor din România! Și promite să aducă impresii de neuitat publicului român!

Legenda despre prinţese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinţ, rămâne şi în zilele de astăzi poate cea mai frumoasă poveste de balet ce a fost lăsată posterităţii şi este întâlnită în basmele mai multor popoare.

Lacul lebedelor este o creație unică și perfectă în ciuda schimbărilor de modă muzicală și dansatoare. Lebăda albă este cu adevărat un simbol al baletului rus, al frumuseții și al magnificului său.

Membrii baletului: Odette – Ana Voytina; Odile – Maria Velikaia; Price Siegfried– Alexandr Voytin / Aslan Karginov; Queen – S. Markova; Rothbard – S. Gaevoy/A. Provotorov; Jester – S. Gaevoy/R. Makhiyanov; Brides – P. Golub, V. Laletina, M. Ushakova, P. Zvereva; Little Swans – A. Epifanova, G. Kadyrova, K. Onuchina, N. Safonova; Big Swans – N. Provotorova, P. Golub, A. Ivkova; Spanish dance – A. Berezovsky, V. Laletina, A. Marchenko, N. Provotorova; Venetian dance – R. Borozdina, M. Onuchin și artiștii baletului; Hungarian dance – S. Laletin, V. Laletin și artiștii baletului; Mazurka – artiștii baletului. Conducătorul baletului – V. Artemyev

BILETE

Preţul biletelor variază, după cum urmează: categoria 1 – 190 lei; categoria 2 – 160 lei; categoria 3 – 100 lei. Biletele se pot procura de la agentia Casei Studentilor si online pe www.spectacoleiasi.ro. Program casierie, de luni pana vineri: Luni-vineri:10-19. Sambata si Duminica inchis. Pentru mai multe informații sunați la 0749 052 323. Rezervarea este valabila 3 zile lucratoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: