”Laboratorul lui Henri Coandă” – primul joc de evadare construit de ieșeni în cinstea unui inventator român

aerodina-1961-1965

În cadrul festivalului Hangariada, 20-22 mai, ieșenii sunt așteptați să testeze primul escape room autohton. ”Laboratorul lui Henri Coandă” – primul joc tip cameră de evadare construit în cinstea unui inventator român își deschide poarta misterelor în cadrul festivalului de artă și zbor Hangariada.

Destinat grupurilor de prieteni competitivi, familiilor sau întrecerilor dintre acestea, jocul crează o experiență științifico-distractivă și educativă, menită să exerseze mușchiul minții. Unicitatea acestui escape room este tocmai faptul că probele sunt inspirate din viața și activitatea academicianului și inginerului român Henri Coandă. Mai multe detalii: mysteris.space

La joc se pot înscrie vorbitori de limbă română sau engleză, în echipe de minim 2 și maxim 6 persoane care își vor testa creativitatea, spiritul de observație, gândirea logică, comunicarea, lucrul în echipă și cooperarea sub presiunea timpului.

Creatorii jocului sunt doi medici, respectiv Ioana Mărgineanu și Alexandru Dobrescu, o echipă ieșeană pasionată de logică și povești, care organizează pe plan local, sub denumirea Mysteris, numeroase activități de teambuilding, treasure hunt, pub games și dețin un escape room cu jocul The Witch.

INTRARE

Intrarea este 20 lei/persoană și 15 lei/persoană pentru copii, elevi și studenți. Înscrierile și programările se fac la fața locului sau, din timp, la 0742532036, 0754835458, sau direct pe site-ul www.mysteris.space!

Pentru însoțitorii care nu pot sau nu vor să participe la jocul ”Laboratorul lui Henri Coandă” echipa Mysteris a pregătit o cameră specială cu boardgames, puzzle-uri și instrumente de desen pentru copii. Bonus: cititit științific în cărți Tarot!

Mysteris este o inițiativă locală și o afacere de familie, cu experiență în organizarea de evenimente și acțiuni distractive. În cadrul Mysteris, se organizează jocul The Witch într-un spațiu special amenajat din sediul firmei, evenimentul bi-lunar Escape The Night care are loc în diverse localuri ieșene și în parcurile din apropierea acestora, plus numeroase activități de teambuilding sau treasure hunt pentru companii. Sediul Mysteris se află pe Stada Sf. Andrei nr. 46.

INFO

Mysteris

Str. Sf. Andrei Nr. 46, Iasi

Tel. 0742532036; 0754835458

www.mysteris.space

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: