Labirintul Iepurasului- Urecheatul îi așteaptă pe copii la Palas Mall

În perioada 1 – 15 aprilie, Urecheatul îi așteaptă pe copii la Palas Mall să dezlege traseul, iar la final, îi va răsplăti cu ciocolată belgiană Leonidas.

Și în acest an, în așteptarea Sărbătorilor Pascale, prichindeii sunt invitați să se aventureze în Labirintul Iepurașului, de la Palas. Urecheatul le-a pregătit surprize dulci și un premiu pe gustul lor: un ou de ciocolată belgiană, de 8,5 kg. În plus, sesiunile de shopping se pot transforma în „Rețeta unui Paște fericit”.

Pregătiți de distracție? Ansamblul Palas îi invită pe cei mici să participe la o activitate amuzantă și antrenantă, cu recompense dulci. Și în acest an, în Atrium Palas Mall s-a instalat Labirintul Iepurașului. Până pe 15 aprilie 2017, Urecheatul îi așteaptă pe copii să dezlege traseul și să găsească ouăle de ciocolată ascunse în coșulețele din labirint. La final, vor fi răsplătiți, chiar de Iepuraș, cu și mai multă ciocolată.

Suprizele continuă pentru ștrengari! Cei mici pot participa și la o tombolă, al cărei mare premiu este un ou gigant de ciocolată belgiană Leonidas, care cântărește 8,5 kg. Pentru a participa, năzdrăvanii trebuie să coloreze cărțile speciale oferite de ansamblul Palas, la intrarea în labirint, și să pună talonul aferent acestora în urna pregătită de Iepuraș. Câștigătorul va fi desemnat, în urma tragerii la sorți, pe 14 aprilie. Labirintul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11.00 și 19.00, cu pauză de la 13.00 la 14.00. Dincolo de caracterul ludic, Labirintul Iepurașului este o activitate care permite dezvoltarea spiritului de orientare și a perspicacității copiilor, în ton cu energia și curiozitatea lor.

În plus, până pe 15 aprilie, sesiunile de shopping în ansamblul Palas îți dezvăluie „Rețeta unui Paște sănătos”. La campanie se pot înscrie toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei, pe baza bonurilor fiscale, la centrul de premiere din zona Guess.

Marele premiu, acordat prin tragere la sorți, pe 15 aprilie, constă într-un sejur spa & wellnes de șapte zile, pentru două persoane, la un resort de cinci stele de pe insula Creta, din Grecia. În urma extragerilor zilnice vor fi acordate două premii: un robot de bucătărie și un voucher de participare la cursul de gătit sănătos „Soft&Grace” by Chef Bogdan Puiu. În fiecare zi, primii 257 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: cozonaci bio, accesorii de bucătărie Kitchen Shop, seturi pentru gătit, accesorii sportive sau meniuri sănătoase în food court.

În plus, sâmbătă și duminică, pe 8 și 9 aprilie, în zona food court, de la orele 11.00 și 17.00, Chef Bogdan Puiu va susține ateliere de gătit pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Înscrierile se pot face prin mesaj privat pe pagina de Facebook Palas.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Atelier de lectură la Palat: „Bach și orga fermecată”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: