Labirintul Iepurasului la Palas Mall

Spre marea bucurie a copiilor, şi anul acesta, Iepuraşul de Paşte îi va provoca să se aventureze în labirintul din Atriumul Palas Mall, în căutarea celor mai delicioase dulciuri.

Labirintul Iepuraşului va fi deschis începând de vineri 30 martie, şi va putea fi explorat până sâmbătă, 7 aprilie.dupa uramatorul PROGRAM: Sa-Du: 12:00 – 20:00; Lu-Vi: 16:00 – 20:00.

Toți cei care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele preferate din Palas Mall se pot înscrie în competiția pentru excursia dulce, în baza bonurilor fiscale, la centrul de premiere special amenajat în zona Guess. Zilnic, primii 190 de participanți vor primi cadouri instant: cozonaci, sticle de vin, vouchere pentru cumpărături, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare.

În plus, anul acesta, Iepurașul de Paște va oferi unui client un cadou cât se poate de dulce. Marele câștigător va fi desemnat pe 7 aprilie, prin tragere la sorți, și va câștiga o vacanță cu familie la faimosa fabrică de ciocolată Cadbury World, din Birmingham, Marea Britanie. Este locul ideal în care toți copiii visează să ajungă, pentru că pot descoperi istoria ciocolatei, dar se pot delecta și cu numeroasele sortimente de bunătăți.

În plus, vor putea vedea cum se face ciocolata și ce utilaje sunt folosite, direct în fabrica familiei Cadbury, din satul Bournville, cu o tradiție de peste 28 de ani. Vacanța oferită de ansamblul Palas este pentru trei persoane, pe durata a cinci zile, incluzând și biletele de intrare la Cadbury World. Valoarea premiului este de 2.000 de euro.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: