Labirintul Iepurasului ii asteapta pe copii la Palas Mall

Labirintul Iepurasului_Palas Mall

În apropierea Sărbătorilor Pascale, ansamblul Palas a pregătit numeroase surprize pentru întreaga familie: premii consistente la cumpăraturi, cadouri delicioase pentru copii şi multă distracţie în Labirintul Iepuraşului din Atrium.

Peste 3.500 de premii, printre care şi trei garderobe la modă, în valoare de 3.000 de lei fiecare, sunt cadourile de care vor avea parte clienţii fideli, în perioada 15 – 30 aprilie 2016.

„De Paşte, suntem împreună” este laitmotivul campaniei de la Palas, dedicată Sărbătorilor Pascale, la care pot participa toţi cei care fac shopping în valoare de minimum 150 de lei. Zilnic, primii 200 de cumpărători ai zilei sunt aşteptaţi la standurile de premiere de la Centrele Info. Aici, vor fi invitaţi să aleagă oul de Paşte norocos, care va ascunde un cadou garantat, precum: vouchere de cumpărături, fresh-uri sănătoase, cosmetice, accesorii, cozonaci şi multe altele.

Pentru că tradiţia spune că, de Paşte, este bine să te înnoieşti, Palas va oferi, prin tragere la sorţi, trei garderobe pentru întreaga familie, în valoare de 3.000 de lei fiecare, constând în cecuri de cumpărături la brandurile preferate din mall. Extragerile vor avea loc în week-end, în zilele de 17, 24 şi 30 aprilie.

Spre marea bucurie a copiilor, şi anul acesta, Iepuraşul de Paşte îi va provoca să se aventureze în labirintul din Atriumul Palas Mall, în căutarea celor mai delicioase dulciuri. Activitatea inedită poate fi o opţiune pentru completarea programului micilor elevi în săptămâna „Şcoala Altfel”.

Labirintul Iepuraşului va fi deschis începând de luni, 18 aprilie, şi va putea fi explorat până vineri, 29 aprilie.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: