la un ceai în Grădina Botanică

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a inaugurat in luna decembrie Ceainăria din Grădina Botanică. La eveniment au fost prezenți prof. univ. dr. Tudorel TOADER – Rector al UAIC, prof. univ. dr. Ovidiu Gabriel IANCU – Președintele Senatului UAIC, prorectori, decani și alți membri ai comunității academice.

Ne bucurăm că am finalizat acest spațiu frumos, în care vizitatorii Grădinii Botanice se vor putea odihni, vor putea savura un ceai, o cafea sau o băutură răcoritoare și vor putea achiziționa un suvenir cu însemnele Universității”, a declarat prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rector al UAIC.

Inaugurarea a debutat cu o ceremonie de sfințire, oficiată de prof. univ. dr. pr. Ion VICOVAN, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă. Evenimentul a continuat cu trei recitaluri de colinde, interpretate de un grup de copii de la Școala „Junior” a UAIC și de două grupuri de studenți. La final, participanții au făcut turul ceainăriei și au fost invitați la o băutură caldă din partea casei.

Ceainăria din Grădina Botanică are o suprafață totală de 144 mp, este situată în apropierea intrării principale și va fi deschisă publicului începând cu luna ianuarie a anului 2020. Vizitatorii vor putea achiziționa suveniruri cu însemnele Universității sau consuma băuturi non-alocoolice, dar și gustări produse la Cantina Universității. Investiția totală este de aproximativ 500.000 de lei.

INFO

Gradina Botanica

Str. Dumbrava Rosie 7-9, Iasi

www.botanica.uaic.ro

PE ACEEASI TEMA:

UAIC a decis suspendarea activității didactice și a evenimentelor în perioada 13-31 martie 2020

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Off Road e-Bikes | Inițiere în Pădurea Bârnova

Dă pedale de plimbare

Cupa Companiilor la Ciclism

Turneul DREAM 2020, ediția a IV-a

Scrie un comentariu: