„La Sibieni” a adus bunătățile din Mărginimea Sibiului în Palas

În galeria din Palas Mall, dedicată producătorilor autohtoni, s-a adăugat o nouă locație, ce te ajută să descoperi România prin simțuri. „La Sibieni” este cel mai nou magazin care te întâmpină cu o selecție de specialități alimentare din zona Sibiului, precum: brânzeturi și produse lactate, bunătăți din carne, zacuscă, diverse dulcețuri și produse de patiserie, toate preparate după rețete tradiționale și din ingrediente naturale.

Ansamblul mixed-use Palas este deschis inițiativelor autohtone de orice fel, iar clienții au la dispoziție o zonă de retail de unde pot achiziționa, atât produse locale, cât și din alte zone ale țării, dar au acces și la o serie de servicii prestate de antreprenori români. Astfel, galeria din zona Auchan pune la dispoziția ieșenilor preparate ce și-au păstrat gustul de altă dată, produse apicole de o calitate excepțională, cafea pentru zile pline cu energie și diverse servicii necesare vieții cotidiene.

Recent, locațiilor existente li s-a adăugat „La Sibieni”, un magazin ce te face să-ți reamintești de tradiție, bunici și mâncare extraordinar de gustoasă și care reunește produsele mai multor producători locali din zona Sibiului. Situat la nivelul -1 al galeriei Auchan, „La Sibieni” le propune clienților celebra brânză de Sibiu, urdă, cașcaval și alte bunătăți făcute din lapte de oaie sau de vacă, dar și mezeluri și preparate din carne pregătite după rețete autentice.

Tot aici, gurmanzii găsesc cozonac delicios, cornulețe fragede de casă, zacuscă, siropuri și dulcețuri ca la bunica. De asemenea, noul magazin oferă puțin și din ospitalitatea și designul tradițional al sibienilor, având finisaje din lemn și elemente tradiționale specifice acestei regiuni a țării.

Vino să descoperi preparatele producătorilor locali din împrejurimile Sibiului, la Palas Mall!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: