La scoala Alecu Russo se inalta zmee ”Pentru o lume mai buna”

smee-o lume mai buna

În cadrul Proiectului educativ „Să știi mai multe, să fii mai bun-Săptămâna Altfel”, Școala Gimnazială „Alecu Russo” din Iași a venit în întâmpinarea elevilor și a părinților cu o paletă amplă de activități extracurriculare.

Una dintre acestea,  cu care unitatea noastră de învățământ va candida și la Concursul „O activitate de succes în Școala Altfel”, se va derula joi, 21 aprilie 2016, în intervalul orar 8,00-11,00 și poartă titlul „Pentru o lume mai bună”. Toate clasele din școală, atât din ciclul primar cât și din cel gimnazial, vor confecționa zmee în culori diferite, distincte pentru fiecare colectiv.

Se va alege în fiecare clasă un slogan reprezentativ pentru tema activității, gândit și votat de elevii clasei. La ora 11,00, toți elevii din școală vor înălța, pe terenul de sport, mesajul lor pentru o societate mai frumoasă, pentru pace și toleranță.

Sperăm să vă alăturați manifestului nostru și să milităm împreună pentru o lume în care zborul, speranța și dragostea să nu fie obstrucționate de nimic.

Monitorul delegat de ISJ Iași pentru a participa la această activitate este doamna Gabriela Andrei de la Palatul Copiilor. Sunt așteptați și reprezentanți ai presei locale.

INFO

Școala Gimnazială „Alecu Russo”

Str. Libertăţii, nr. 24 – 26, Iasi

Tel./Fax: 0232.222612

www.arusso.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: