La Rosa s-a deschis in Palas Mall Iasi

 

La Rosa Palas Mall 01Un nou magazin care dezvăluie universul bijuteriilor de o eleganţă desăvârşită s-a deschis în Palas Mall. La Rosa le propune clienţilor o varietate de modele, din aur sau platină, cu detalii şi finisaje de efect.

Magazinul La Rosa a fost inaugurat de curând, la  etajul 1 al Atriumului Palas Mall. Noua locaţie este dovada că bijuteriile nu sunt simple accesorii, ci frânturi din momentele importante şi frumoase ale fiecărui client. Aici sunt disponibile peste 1.000 de modele de verighete şi colecţii speciale de inele, coliere, brăţări, cercei şi alte obiecte aparte, realizate din aur sau platină. În această perioadă este valabilă oferta „Octombrie Special”, care presupune un discount de 15% la orice comandă pentru întreaga colecţie de verighete şi inele de logodnă.

Magazinul La Rosa este caracterizat prin gama diversificată de bijuterii lucrate manual, din materiale de cea mai bună calitate, fiind locul în fiecare persoană găseşte piesa ideală, pentru ea sau pentru cei dragi. Bijuteriile La Rosa se disting prin grafica de excepţie, complexitatea detaliilor, precizia finisajelor, spectaculozitatea designului şi caracterul de unicitate. În plus, clienţii au posibilitatea de a-şi personaliza modelul ales, care poate fi realizat din aur alb, galben sau roz, precum şi din platină, cu diamante sau cristale Swarovski. Maeştrii bijutieri şi consultanţii în design La Rosa sunt atenţi la cele mai mici detalii, de la tăieturile perfecte, până la alegerea pietrelor preţioase, realizând mici opere de artă.

Primul magazin a fost deschis în anul 2009, în Bucureşti, un boutique privat de bijuterii, verighete şi inele de logodnă, însă atelierul La Rosa are o experienţă depeste 40 de ani în realizarea bijuteriilor.

INFO

 

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

BagExpo, la Palas Mall

Expo Mineralia la Palas Mall

Promotii la colectiile de vara: reduceri de pana la 70% la Palas Mall

Art East 2017 – festival de creatie vestimentara la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: