La Palas Mall, Black Friday tine doua saptamani

A început perioada reducerilor! Iar pentru că o zi nu este de ajuns, ai la dispoziție două săptămâni de Black Friday: alege-ți magazinul preferat și lasă-te cucerit! Până pe 29 noiembrie 2019, magazinele din Palas Mall ți-au pregătit reduceri de până la 70% la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, produse cosmetice, cadouri, dar și servicii.

Bucură-te de shopping cu promoțiile brandurilor din Palas Mall, care te invită să îți completezi garderoba cu piese în tendințele toamnei, la prețuri atractive. C&A, Levi’s, Lee Cooper, Nissa, D’S Damat, Brainconf, Guara, Lavande, dar și Intersport te ispitesc cu oferte de până la 50%, iar Nike, Seroussi și Colin’s te întâmpină cu -40%. Ai reducere de până la 30% la Guess, Liu Jo, Stefanel, Tom Tailor, U.S. Polo Assn., în timp ce la H&M, Tommy Hilfiger, Motivi și Poema te bucuri de -20%.

Ai nevoie de o pereche nouă de pantofi care să te surprindă prin calitate și preț? Nu rata ofertele de până la 50% în magazinele CCC, Benvenuti, IL PASSO, Office Shoes și Tezyo, cele de până la 40% la Anna Cori și Ecco și reducerile de 20% la Deichmann.

Accesoriile ideale, la prețuri care îți fac cu ochiul, le găsești în magazinul Sabrini, cu prețuri mai mici cu până la 60%, iar la Kultho ai discount de până la 50%. La Swarovski te bucuri de -45% la produsele selectate, la Meli Melo ai reducere de până la 30%, în timp ce Pandora și Sevda te așteaptă cu prețuri reduse cu până la 20%.

Doamnele și domnișoarele nu trebuie să rateze vizita la Inglot, unde pot beneficia de reduceri de 50%, în timp ce la Pupa Milano vor găsi prețuri mai mici cu până la 40%. La MAC Cosmetics se oferă discount de 30% la toate produsele. La fel de atractive sunt și propunerile NYX Professional Make-up, Sabon, Xpert Beauty, Yves Rocher. De asemenea, pachete de neratat poți găsi și la saloanele Dermoesthetique și Sonnenline.

Te gândești să cumperi și un cadou? Bucură-te de propunerile pregătite de Altex, Cărturești, Autograf, Bobo Shop, English Home și iSTYLE.

Black Friday, pe 29 noiembrie, aduce oferte la Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Casa Wanda, LC Waikiki, New Yorker, dar și la magazinul pentru copii, Coccodrillo. Te așteptăm în magazinele Palas Mall să descoperi ce ți-au pregătit!

Accesează catalogul online și consultă toate reducerile disponibile în magazinele Palas Mall!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: