”La multi ani, Stela Popescu” – spectacol omagial la Teatrul National Iasi

stela popescu

Sunteţi invitaţi să petreceţi o seară fără egal, în lumea umorului autentic, luni, 07 martie 2016, de la ora 19:00, in sala mare a Teatrului National Iasi la un  spectacol pus în scenă de doi actori-titani ai teatrului de comedie – spectacol omagiu pentru cei 60 de ani de carieră ai doamnei Stela Popescu.

Stela Popescu, doamna Teatrului de Revistă, îndrăgită şi apreciată deopotrivă de Marele Public, a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti, timp de mai bine de jumătate de veac.

Talentul său, naturaleţea şi jovialitatea cu care a dat naştere rolurilor sale au fost garanţia unor spumoase momente de umor de cea mai bună calitate cu care ne-a încântat şi ne încântă steaua comediei româneşti-Stela Popescu.

Actriţă de teatru şi film, cu o carieră impresionantă şi în televiziune, Stela Popescu a realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Longevivul cuplu umoristic Stela Popescu-Alexandru Arşinel a început în 1979 acesta a fost garanția umorului de calitate și în prezent, dar și în trecut, iar majoritatea textele scenetelor sunt semnate de Mihai Maximilian.

Cuplul Stela Popescu şi Alexandru Arşinel (Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”) nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind o reală învitaţie la bună dispoziţie oferită cu profesionalism inegalabil.

BILETE

Pret bilet: 50, 60 si 75 lei. Rezervări bilete la telefon: 0749 052 323 Biletele se pot procura de la agenția Casei Studenților IASI. Program agenție: luni-vineri : 10-19; sâmbătă : 10-17; duminică: închis. Rezervarea unui bilet este valabilă 3 zile lucrătoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

PLUGARUL SI MOARTEA | Teatrul National Iasi

Alecsandri’s Garden | Teatrul National Iasi

Spectacolul ”Dineu cu prosti”, in sala mare a Teatrului National Iasi

”Chirita in provintie” | Teatrul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: