La multi ani, Dragă Mărie!

Se spune că America a avut-o pe Marilyn Monroe, Franta pe Edith Piaf, iar România pe Maria Tănase. Glasul şi arta ei trăiesc în memoria românilor de pretutindeni, pentru eternitate.

Tributar cântecelor nemuritoare ale Mariei Tănase, repertoriul primei petreceri a toamnei, organizată de Restaurantul Traian Iași, va încânta sărbătoritii zilei de 8 septembrie, zi în care sărbătorim Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în popor drept Sfânta Maria Mică. Muzica live, meniul special, si programul artistic ce o va omagia pe Maria Tănase, vor aduna amintiri pretioase în albumul fiecărui invitat.

Celor ce poartă numele Maria, Marin, Mariana, sau alte derivate, le pregătim surprize din partea casei. Tombola serii promite cadouri frumoase oferite de partenerii noștri Roflora, Terra Centrum, Cofetaria La Rosa și Unique Spa Center.

ACCES

Sărbătorește-ti onomastica la Restaurant Traian! Luni, 8 septembrie, ora 19.00. Intrarea este liberă. Vă rugăm să confirmati prezenta cu o rezervare la 0232/212.847 sau 0728/155.151

INFO

Grand Hotel Traian

Piața Unirii, nr.1, Iași, România

www.grandhoteltraian.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: